Een bankirai schutting laten plaatsen?

Een Bankirai schutting is een houten schutting gemaakt van hout dat afkomstig is van de Shorea Laevis boom. Deze soort hardhout is van absolute topkwaliteit en beschikt over een lange levensduur. Daarnaast is dit hardhout goed bestand tegen diverse en barre weersomstandigheden en tevens wordt het niet aangetast door insecten en schimmels. Een bankirai schutting of tuinscherm is dus een zeer duurzaam product. Het bevindt zich in duurzaamheidsklasse 1. Dit komt er op neer dat het hout minstens 25 jaar goed blijft, waardoor u dus meer dan 25 jaar kunt genieten van een kwalitatief én mooi tuinafscheiding.

Bankirai schutting op maat voor uw tuin

Behalve het duurzame aspect is een Bankirai schutting ook gewoon mooi. Het is een bijzonder geschikte aanvulling op uw tuin. Wanneer u dus zoekt naar een beetje privacy in uw eigen tuin, maar wel op een stijlvolle en mooie manier, dan is een Bankirai tuinscherm dé oplossing. Het fijne is dat Kuiper Schuttingen alle palen en schuttingplanken op maat kan maken. Heeft u dus speciale wensen op het gebied van maten of design? Wij kunnen u van dienst zijn. Ook voor een combinatie van bijvoorbeeld betonnen palen en houten schutting planken kunt u bij ons terecht. We maken samen met u een mooi design dat aansluit bij uw wensen. Dat is dan ook waar Kuiper om bekend staat: excellent maatwerk, geheel naar uw wensen uitgevoerd.

De voordelen van Kuiper Schuttingen

Wij maken uiteraard gebruik van topkwaliteit bankirai hout in onze schuttingen. Maar u kunt uiteraard genieten van nog andere voordelen. Zo zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen, dus u kunt er op vertrouwen dat we een perfect geplaatste tuinafscheiding opleveren. Daarnaast werken we in héél Nederland en werken we erg snel en efficiënt. Zo bent u snel in het bezit van een bankirai schutting die volledig voldoet aan uw wensen, de laatste trends en perfect past bij uw huis en tuin!

Een bankirai schutting laten plaatsen? Vraag een offerte aan en laat u verrassen door de scherpe prijzen.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ