Beton schutting

Wanneer u een druk leven heeft, wilt u zeker geen uren bezig zijn met het onderhouden van uw schutting. Een betonschutting is een ideale aanvulling op een onderhoudsvrije tuin. Wanneer u een dergelijke schutting laat plaatsen, heeft u verschillende voordelen ten opzichte van een houten schutting. Zo heeft u bijvoorbeeld geen last van houtrot en hoeft u de schutting ook niet te beitsen.

Trendy betonlook

Producten die gemaakt zijn van beton en een ruwe uitstraling hebben, zijn niet meer weg te denken uit zowel interieurs als exterieurs. Steeds meer mensen kiezen daarom voor een trendy en mooie betonschutting. Een dergelijke schutting kan een ware aanwinst zijn voor uw tuin. Natuurlijk is een betonschutting tegenwoordig niet meer een simpele, grove schutting, bestaande uit losse, rechte stukken wit beton met een bepaalde dikte. Beton is sterk, maar met de hedendaagse technieken goed bewerkbaar. Wilt u een betonschutting laten plaatsen en toch een verfijnd detail in uw schutting zien? Dat kan! Ga voor een decoratieve structuur, een stijlvolle, donkere kleur of een bijzondere combi tussen lichte stukken beton en donkere pilaren.

Een stijl die past bij uw tuin

Met een beton schutting krijgt uw tuin een stijlvolle uitstraling. Een dergelijke tuinafscheiding kan veel verschillende uitstralingen hebben. Zo kunt u kiezen voor een motief zodat de schutting gemetseld lijkt. Wanneer uw voorkeur meer uitgaat naar een strak en modern design, kunt u de schutting glad laten. Een betonschutting kan aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. U kunt de schutting dus helemaal laten aanpassen aan de sfeer van uw tuin.

Beton schutting laten plaatsen

Een betonschutting is een goedkoop product vergeleken met een gemetselde muur. U vraagt zich wellicht af of u voor een betonnen schutting een fundering moet aanleggen. Het antwoord is: nee, in uw tuin hoeft u geen extra fundering te laten aanleggen. Wanneer u graag een modern uitziende tuin heeft, mag een betonnen schutting natuurlijk niet ontbreken. Alle schuttingen worden met de grootst mogelijke zorg door ons gemaakt. Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten zodat wij u als klant de beste betonnen schuttingen kunnen aanbieden.

Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen van betonschuttingen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ