Design schutting in uw tuin

Wilt u uw tuin op een moderne en stijlvolle wijze voorzien van privacy? Met een design schutting zit u altijd goed! Door het mooie en tevens aparte uiterlijk van de schutting, kunt u een unieke sfeer creëren in uw tuin. Aangezien Kuiper Schuttingen reeds veel ervaring heeft in het ontwerpen en plaatsen van design schuttingen, kunt u erop vertrouwen dat we een prachtig eindresultaat neerzetten. U zult weer met een prettig gevoel van privacy in uw tuin zitten.

Strak en modern

Een design schutting kan gemaakt worden van diverse materialen, zoals hout, beton of een combinatie hiervan, maar meestal wordt er gekozen voor een moderne uitvoering met strakke lijnen. Het resultaat is dan een mooie, strakke tuinafscheiding die zorgt voor de nodige privacy en tevens als stijlvol onderdeel in uw tuin staat. Het mooie aan een dergelijke schutting is dat deze niet duur hoeft te zijn. Bij Kuiper Schuttingen plaatsen we namelijk met regelmaat design tuinafscheidingen, en hierdoor kunnen we kwalitatieve materialen in grotere aantallen inkopen. Dit zorgt ervoor dat u een design schutting kunt aanschaffen tegen een zeer concurrerende prijs. Uiteraard komt de kwaliteit nooit in het gedrang, want deze is topprioriteit bij Kuiper Schuttingen.

Design schutting op maat

Heeft u bepaalde ideeën en wensen op het gebied van design schuttingen? Wilt u een uniek exemplaar in uw tuin laten plaatsen, maar weet u niet precies hoe u dit het beste kunt aanpakken? Wij helpen u graag verder. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van design schuttingen die aansluiten bij de wensen en het budget van u als klant. Wij zijn pas tevreden wanneer u met een tevreden gevoel naar buiten kijkt en een mooie tuinafscheiding ziet staan.

Wilt u een design schutting laten plaatsen? U kunt een offerte aanvragen via het offerte formulier. Tevens nodigen we u uit om onze reeds geplaatste schuttingen te bekijken, zodat u een goed beeld krijgt van wat we voor u kunnen betekenen.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België