Een douglas schutting in uw tuin laten plaatsen

Douglas hout is oorspronkelijk afkomstig vanuit Noord-Amerika, maar wordt sinds 1827 ook in Europa geplant. Het is een naaldhoutsoort die van nature erg sterk is en dus uitermate geschikt is voor een douglas schutting. Ondanks dat is de houtsoort bij veel mensen nog niet heel erg bekend, wat erg zonde is aangezien het een uiterst geschikte houtsoort is voor een tuinafscheiding.

Voordelen van een douglas schutting

Een schutting van douglas hout is een erg milieuvriendelijke vervanger voor bijvoorbeeld hout soorten die geïmpregneerd zijn. Het hout hoeft namelijk niet bewerkt te worden om een verhoogde duurzaamheid en sterkte te behalen. Een douglas schutting is ook wanneer deze onbehandeld is erg duurzaam en kan zo'n 15 jaar meegaan. Nog een voordeel van deze houtsoort is dat deze relatief weinig verkleurd in tegenstelling tot andere soorten. Doordat het hout van zichzelf uit erg sterk is, zal het ook bestand zijn tegen alle weersomstandigheden die plaats kunnen vinden door het jaar heen. Het is een stevige houtsoort is met een harde kern en zal minder snel aangetast worden door schimmels die houtrotting tot gevolg kunnen hebben. Kortom: een douglas schutting is een excellente keuze!

Kies voor professionele plaatsing

Zou u graag een douglas houten schutting laten plaatsen in uw tuin? Kuiper Schuttingen maakt de schutting naar uw wensen en kan deze plaatsen in heel Nederland. Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie, dus wij zijn pas tevreden als u dit ook bent. Wenst u vrijblijvend advies over het laten plaatsen van een douglas schutting? Neem dan contact op of vul het offerte formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Zou u graag meer te weten komen over een schutting van een andere houtsoort? Bekijk dan gerust op de Bankirai schutting of de houten schutting pagina.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ