Duurzaam: Kuiper Schuttingen

Bij Kuiper schuttingen leveren wij hoogwaardige en duurzame schuttingen. Onze tuinafscheidingen zijn vervaardigd met duurzame materialen, waardoor deze vele jaren meegaan. Wel hebben sommige materialen meer onderhoud nodig dan andere. Hout blijft bijvoorbeeld het mooist als het één keer in de vijf jaar gebeitst wordt. Hierdoor ziet de schutting er niet alleen weer als nieuw uit, ook de levensduur wordt met jaren verlengd.

Kies voor duurzaam

Een duurzame schutting is pas écht duurzaam als er rekening wordt gehouden met mens en milieu. Onze kwalitatieve tuinafscheidingen passen perfect in dit plaatje. De materialen aluminium, beton en composiet gaan namelijk ontzettend lang mee. Ze zijn verder goed bestand tegen de Nederlandse weersomstandigheden en blijven een mooie uitstraling houden.

Houten schuttingen

Naast kunststof materialen en beton zijn er ook houten duurzame tuinafscheidingen. De bankirai schutting is de duurzaamste houten omheining van dit moment. Door de lange levensduur, minstens 25 jaar, en de schitterende warme kleur, kiezen steeds meer mensen voor deze duurzame houtsoort. Het voordeel aan een bankirai schutting is dat deze zeer goed bestand is tegen een vochtige grond.

De douglas hout schutting staat op de tweede plaats van meest duurzame houtsoorten. Een douglas schutting heeft een minimale levensduur van 15 jaar en is nagenoeg onderhoudsvrij. Door blootstelling aan de felle zon en bij direct contact met de grond is het sterk aan te raden om douglas hout te behandelen. Wanneer de schutting namelijk in aanraking komt met de vochtige aarde, kan houtrot ontstaan. Behandeld douglas hout gaat echter zeer lang mee.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ