Hout beton schutting laten zetten

Een hout beton schutting is een goede optie wanneer u op zoek bent naar erfgrensafscheiding met een unieke en stijlvolle uitstraling. Een hout beton schutting heeft namelijk een robuuste uitstraling vergeleken met andere schuttingen, maar toch heeft het ook een natuurlijk tintje door de aanwezigheid van hout. Naast het esthetische aspect biedt deze schutting ook praktische voordelen. Geniet van de privacy in uw tuin, dankzij de solide structuur van de hout beton schutting. Het zorgt ervoor dat nieuwsgierige blikken worden buitengesloten, waardoor u in alle rust van uw buitenruimte kunt genieten. Bovendien fungeert de schutting als een effectieve barrière tegen de wind, waardoor u op winderige dagen nog steeds comfortabel en redelijk beschut buiten kunt zitten.

Gratis en online een offerte aanvragen!

 

Beton hout schutting achtertuin gras  Hout beton schutting bankirai tuin

Soorten schuttingen

Een hout beton schutting is een combinatie tussen houten schermen en betonnen onderplaten. De betonpalen zorgen niet alleen voor de stevigheid van de schutting maar voorkomen ook dat het hout rot. De tuinschermen worden vlak boven de grond geplaatst. Doordat het hout geen contact maakt met de grond, is de levensduur van dit soort schuttingen langer. U kunt de beton hout schutting geheel aanpassen aan uw eigen wensen. Bij Kuiper schuttingen bieden wij u diverse keuze mogelijkheden voor het hout, beton en de panelen. Zo kunt u kiezen voor een leuk rots- of steenmotief in combinatie met een houtsoort als Bankirai of Nobifix hout. Tevens kunt u het aantal planken van het houten gedeelte bepalen, alsook de vorm van zowel de palen als de schutting op zich. Online kunt u eenvoudig een offerte aanvragen en de schutting geheel naar uw wensen samenstellen. Welke schutting kiest u? Een hout beton schutting op maat laten maken, geheel naar uw wensen? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door! 

Onderhoud beton hout schutting

Bij de keuze voor uw erfgrensafscheiding wilt u natuurlijk zo min mogelijk onderhoud hoeven te verrichten. Bij een beton hout schutting zijn de onderkant en de palen van beton, hierdoor komt er minder vocht in het hout. Doordat deze kwetsbaardere elementen vervangen worden door beton heeft uw schutting minder onderhoud nodig. 
 
Antraciet kleurig beton wordt normaal na verloop van tijd iets lichter van kleur. In hoeverre de privacy schutting zal verkleuren is onder meer afhankelijk van het weer. Wanneer u graag wilt dat de beton hout schutting haar kleur behoudt, is het noodzakelijk een betoncoating aan te brengen. Een dergelijke schutting is verder eigenlijk nagenoeg onderhoudsvrij. Een betoncoating hoeft u maar eens per 2-3 jaar aan te brengen. De coating is verkrijgbaar in losse flessen en is eenvoudig met een kwast aan te brengen. Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan of dit uitbesteden. 

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Een duurzame en populaire keuze voor tuinafscheidingen is het laten plaatsen van een schutting met betonpalen. De betonpalen bieden niet alleen stabiliteit en stevigheid maar zijn ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Dit maakt de betonpalen een langdurige oplossing voor het afbakenen van uw tuin of eigendom. De betonpalen worden meestal in de grond verankerd en bieden een stevige basis voor diverse schuttingmaterialen, denk aan houten planken, composietpanelen of gaas. Door de combinatie van betonpalen met het materiaal van uw keuze kunt u een schutting creëren die niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk is maar ook privacy en veiligheid toevoegt aan uw buitenruimte. Op zoek naar een verstandige investering voor de lange termijn die zowel functionaliteit als stijl combineert? Schutting van betonpalen laten plaatsen door Kuiper Schuttingen!

Beton hout schutting in uw eigen achtertuin

Hout beton schutting incl. plaatsen? Bij Kuiper Schuttingen nemen we graag de volledige zorg voor uw schutting van hout en beton op ons. Wij verzorgen niet alleen de levering van de schutting, maar ook de vakkundige montage en plaatsing ervan. Onze hout beton schuttingen zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en hoogtes, waardoor u de perfecte match kunt vinden voor uw tuinomgeving. Een tuinschutting is veel meer dan alleen een erfgrensafscheiding. Een hout beton schutting maakt uw tuin helemaal af en voegt waarde toe. De keuze voor uw tuinschutting is een keuze die u maakt voor jaren, daarom vindt u bij Kuiper schuttingen uitgebreide mogelijkheden zodat er altijd een tuinschutting is die bij uw wensen past.
 
Bent u geïnteresseerd in een hout beton schutting of een van onze andere schuttingen? Aarzel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Ons deskundige team staat klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden. U kunt ook direct hieronder uw offerte aanvragen, zodat wij u snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Bij Kuiper Schuttingen streven we ernaar om uw tuinafscheiding tot in de puntjes te verzorgen, zodat u zorgeloos kunt genieten van een prachtige en duurzame oplossing voor uw erfafscheiding.
1

Hoelang gaat een hout-beton schutting mee?

2

Wat kost een hout beton schutting?

3

Wat voor soort hout beton schuttingen zijn er?

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie