Hout beton schutting laten zetten

Een hout beton schutting is een goede optie wanneer u op zoek bent naar erfgrensafscheiding met een unieke touch. Een hout beton schutting heeft namelijk een robuuste uitstraling vergeleken met andere schuttingen, maar toch heeft het ook een natuurlijk tintje door de aanwezigheid van hout. Daarnaast biedt deze schutting u de nodige privacy in uw tuin, en daarnaast kunt u redelijk beschut uit de wind zitten. Kortom: een hout beton schutting is een mooie toevoeging aan uw tuin of erf!

Soorten schuttingen

De houten tuinschermen worden geplaatst op betonplaten. De tuinschermen worden vlak boven de grond geplaatst. Doordat het hout geen contact maakt met de grond, is de levensduur van dit soort schuttingen langer. U kunt de beton hout schutting geheel aanpassen aan uw eigen wensen. Zo kunt u kiezen voor een leuk rots- of steenmotief. Tevens kunt u het aantal planken van het houten gedeelte bepalen, alsook de vorm van zowel de palen als de schutting op zich. Een hout beton schutting op maat laten maken, geheel naar uw wensen? Wij spreken de mogelijkheden graag met u door!

Beton hout schutting in uw eigen achtertuin

De schutting van zowel hout als beton kan worden gefabriceerd in verschillende stijlen en hoogtes. Het is dus mogelijk om voor een hoge schutting te kiezen die u veel privacy biedt. Antraciet kleurig beton wordt normaal na verloop van tijd iets lichter van kleur. In hoeverre de schutting zal verkleuren is onder meer afhankelijk van het weer. Wanneer u graag wilt dat de beton hout schutting haar kleur behoudt, is het noodzakelijk een betoncoating aan te brengen. Een dergelijke schutting is verder eigenlijk nagenoeg onderhoudsvrij. Een betoncoating hoeft u maar eens per 2-3 jaar aan te brengen. Natuurlijk kunt u zelf aan de slag gaan of dit uitbesteden. De coating is verkrijgbaar in losse flessen en is eenvoudig met een kwast aan te brengen.

Wanneer u interesse heeft in een hout beton schutting kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder! U kunt ook meteen een vrijblijvende offerte aanvragen.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ