Let op: In verband met vakantie zijn we van maandag 05-08-2024 tot 02-09-2024 telefonisch niet bereikbaar, mail wordt wel beantwoord maar mogelijk minder snel dan gewend.

Houten schutting laten plaatsen

Wilt u graag genieten van uw tuin, waarbij uw voldoende privacy en beschutting heeft? Dan kunt u een houten schutting laten plaatsen. Houten schutting bevatten natuurlijke materialen en sluiten hiermee aan op de natuur uitstraling in uw tuin. Bekijk alle houtsoorten voor uw schutting en laat uw schutting vakkundig én snel plaatsen door Kuiper Schuttingen. Wij helpen u graag verder!

Vraag direct een offerte aan!

Houten schuttingen: 100% natuurlijke materialen

In Nederland zijn de meeste schuttingen van hout gemaakt. Nederlanders laten zich graag inspireren door de natuur en kiezen daarom eerder voor een natuurlijk materiaal. Als u ervoor kiest om een houten schutting te laten plaatsen, kiest u ervoor om een duurzaam, mooi en natuurlijk materiaal in uw tuin te gebruiken. Dit sluit perfect aan. Natuurlijk kunt u ook de keuze maken voor een rij bomen of struiken als tuinomheining, maar dit vergt een hoop onderhoud. Een houten schutting laten plaatsen zorgt dus voor extra gemak in de toekomst en daarnaast heeft u metéén resultaat. U hoeft niet te wachten tot de bomen en struiken voldoende zijn gegroeid om u de privacy te geven waarnaar u verlangt.
 
Waarom een houten schutting? Door de vele keuze mogelijkheden op het gebied van design is er altijd een houten schutting die past bij uw tuin. Welke schutting u ook kiest, de tuinafscheidingen van Kuiper Schuttingen hebben stuk voor stuk een decoratieve uitstraling en zijn zeer functioneel. Zie hier hoe u een moderne tuin inricht.

Soorten hout schuttingen

Wanneer u een houten schutting wenst te hebben, dan heeft u bij Kuiper Schutting de mogelijkheden deze helemaal naar wens samen te stellen. Wij maken immers alle schuttingen volledig op maat. Laat u inspireren door onze topkwaliteit soorten schuttingen en stel uw houten schutting direct online samen!

Vuren schutting

Vurenhout is een populaire houtsoort onder de schuttingen. Het hout wordt gewonnen van de fijnspar en beschikt over een gele, zachte kleur. Doordat het hout qua eigenschap zacht is, is vuren erg bewerkbaar voor een houten schutting. Door de verschillende nerven en noesten geeft een vuren schutting een natuurlijke uitstraling aan uw tuin.
 

Douglas schutting

Douglas hout, afkomstig van de Douglasspar, kenmerkt zich door zijn sterke eigenschappen. Het hout heeft een geel tot rode tint en biedt als houten schutting een warme en knus gevoel aan uw tuin. Door deze eigenschappen heeft een Douglas schutting een minimale levensduur van 10 jaar tot 15 jaar. Hiermee kunt u jarenlang genieten van deze prachtige houten schutting.
 
bankirai houten schutting betonpalen Nobifix houten schutting beton palen tuin
 

Nobifix schutting

Nobifix schuttingen zijn een primeur onder de houten schutting. Nobifix hout worden verkregen van Europees naaldhout. Met innovatieve technologieën wordt het hout verwerkt tot hout met een lange levensduur. Het hout is met zijn eigenschappen te vergelijken met hardhout zoals Bankirai en gaat minimaal 25 jaar mee. Zo is een Nobifix schutting volledig onderhoudsvrij, op milieuvriendelijke wijze geproduceerd én een stuk goedkoper dan echt hardhout.

Grenen schutting

Een grenen schutting heeft met zijn uiterlijk iets weg van een vuren schutting, maar onderscheidt zich door verschillende kenmerken. Zo heeft het hout meer noesten en is grenen donkerder van kleur. Hierdoor zien een grenen schutting en grenen schutting palen er erg natuurlijk uit en past het vrijwel in elke tuin!

Vraag direct een offerte aan!

Schutting van hout combineren met beton

U kunt uw houten tuinafscheiding ook combineren met andere materialen zoals beton. Dit geeft uw schutting een extra unieke uitstraling. Ook kan beton worden gekozen vanuit praktische redenen, want het beschermt hout namelijk extra goed tegen houtrot. Uw schutting ziet er zo nog langer mooi uit en u kunt dus genieten van een langere levensduur. Toch kunt u er ook op vertrouwen dat de 100% houten schuttingen van Kuiper Schuttingen ook duurzaam zijn. Kuiper Schuttingen levert namelijk uitsluitend topkwaliteit! Of u nu gaat voor een houtbeton schutting, betonschutting of houten schutting Kuiper schuttingen heeft het allemaal. 

Mooie houten schutting laten plaatsen

Is een houten nieuwe schutting precies waar u naar op zoek bent? Een houten schutting laten plaatsen, laat u doen door Kuiper Schutting. Met ruim 25 jaar ervaring, passie en vakmanschap hebben wij al veel mensen mogen verblijden met een houten schutting van hoogwaardige kwaliteit. Wij bieden altijd maatwerk. Zo kunt u uw houten schutting volledig op wens creëren. Wilt u een houten schutting laten plaatsen? Stel uw schutting nu samen in de schutting samensteller en ontvang binnen drie werkdagen vrijblijvend een offerte schutting!
 
Heeft u vragen over onze schuttingen of de diensten van Kuiper Schuttingen? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het vinden van een geschikte schutting.
1

Hoe lang gaat een houten schutting mee?

2

Wat kost een houten schutting plaatsen?

3

Hoe plaats je een schutting?

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie