Offerte schutting

Bij Kuiper Schuttingen kunt u eenvoudig een zeer gedetailleerde schutting offerte aanvragen. Zodoende weet u precies waar u aan toe bent op het gebied van de schutting kosten.

Vraag direct een offerte aan!

Wat in uw offerte aan bod komt:

Om een gedetailleerde schutting offerte voor u te kunnen opstellen, willen wij een aantal zaken van u weten. Bij uw offerte aanvraag kunt u daarom uw wensen en de kenmerken van uw beoogde schutting aangeven.

Wensen die u voor de offerte van een betonnen schutting aan ons doorgeeft:

  • Uw voorkeur voor een standaard schutting of een schutting met een bepaald motief.
  • Of u dit motief aan één kant of beide kanten van uw schutting wenst.
  • Uw wensen voor de afwerking van de palen, waartussen de schuttingdelen staan.

Kiest u voor een houten schutting? Dan kunt u onder meer het volgende bij uw offerte aanvraag kenbaar maken:

  • Uw voorkeur voor een plankdichtheid, aan de hand van afbeeldingen.
  • Welk hout u prefereert.
  • De hoeveelheid poorten die u wilt.
  • Of u gebruik wilt maken van siervakken en welke.

Tot slot geeft u aan hoeveel schutting er moet worden geplaatst en waar u woont. Woont u binnen een kring van 140 km vanaf onze vestiging in Helmond en wilt u een schutting van minimaal 15 meter? Dan komen wij uw schutting gratis zelf opmeten.

Maatwerk schutting offerte

Kuiper Schuttingen is voornamelijk gespecialiseerd in maatwerk schuttingen. Dit betekent dat we niet zo maar een prijslijst kunnen plaatsen. Elke aanvraag vereist een andere schutting. Geen enkele schutting is hetzelfde, dus ook de prijzen zijn verschillend. Zoekt u bijvoorbeeld een hout-beton schutting met een luxe afwerking in afwijkende maten? Of kiest u voor een relatief standaard houten schutting? U kunt zich voorstellen dat de prijzen hiervan verschillen. Daarom willen we graag van u weten waarnaar u op zoek bent.

Een gedetailleerd en accuraat kostenplaatje

Bovenstaand kunt u een schutting uitkiezen en het bijbehorende formulier invullen. Dit biedt u de mogelijkheid om zo gedetailleerd mogelijk uw wensen te communiceren. Op basis hiervan kunnen we een goede schutting offerte opstellen die niet alleen accuraat is, maar ook nog eens zeer scherp geprijsd. Doordat we namelijk veel schuttingen per week plaatsen, kunnen we groot inkopen waardoor we zeer concurrerende prijzen hanteren. Dit is dus een groot voordeel voor u!

Tuinschermen laten plaatsen? Vraag hier uw offerte aan! Vul het onderstaande formulier in en wij komen zo snel mogelijk met een realistisch kostenplaatje.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België