Over ons

Kuiper Schuttingen is al meer dan 20 jaar actief in het plaatsen van schuttingen door vrijwel heel Nederland en België. Met passie en vakmanschap zorgen wij voor de mooiste schuttingen van hoge kwaliteit. Al onze schuttingen worden immers gemaakt van de beste materialen en zijn weerbesteding. Hierdoor bent u bij Kuiper Schuttingen gegarandeerd van een hoge kwaliteit schutting waar u jarenlang plezier van heeft!

Mede door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander welke schutting mooi in uw tuin past. Door authentiek vakmanschap te combineren met scherpe prijzen, bieden wij u een optimale tuinafscheiding aan die geheel is aangepast aan uw persoonlijke wensen.

De voordelen van Kuiper Schuttingen

Is uw tuin toe aan een opknapbeurt of bent u net verhuisd en nog op zoek naar een schutting die uw tuin compleet maakt? Het inschakelen van de professionals van Kuiper Schuttingen heeft zo zijn voordelen:

✓ Minimaal 10 jaar garantie
✓ Maatwerk schutting voor uw tuin
✓ Topkwaliteit schuttingen
✓ Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✓ 100% Service & Tevredenheidsgarantie
✓ Doorgaans binnen één dag geplaatst

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België