Portfolio

Bekijk het fotoalbum

Doordat we al zeer lang actief zijn in het bouwen en plaatsen van schuttingen en tuinafscheidingen, hebben we reeds vele projecten met succes afgerond. Door onze instelling 'wij zijn pas tevreden wanneer u tevreden bent', hebben we dan ook een ruim portfolio met tevreden klanten die een schutting hebben laten plaatsen door Kuiper Schuttingen.

Bent u benieuwd naar ons reeds uitgevoerde werk? Bekijk dan de onderstaande projecten. Dit is uiteraard slechts een kleine impressie van alle schuttingen die we geplaatst hebben. Wenst u meer informatie over een bepaald design of project en bent u benieuwd of dit ook voor u mogelijk is? Neem contact op: we bespreken graag de mogelijkheden met u.

Klik hieronder op een van de foto's om meer van ons werk te zien

Luxe houten betonschutting Meer over deze schuttingen
X Luxe houten betonschutting Schutting luxe hout beton
Projectomschrijving

Een luxe betonschutting van hout is een schutting die gemaakt is van stevige betonplaten. Hierbovenop staat de schitterende schutting. Schuttingdelen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, ook maatwerk is mogelijk. Hier ziet u voorbeelden van een van onze projecten.

Foto van .
Houten schutting Meer over deze schuttingen
X Houten schutting Op maat gemaakte houten schuttingen
Projectomschrijving

Houten schuttingen zijn de meest voorkomende schuttingen in Nederland. We hebben dan ook al veel houten schuttingen bij tevreden klanten mogen plaatsen. Hier vindt u foto's van houten schuttingen die Bjorn Kuiper Bouwsystemen reeds heeft geplaatst.

Foto van .
Betongaas schutting Meer over deze schuttingen
X Betongaas schutting Houten schutting met betongaas detail
Projectomschrijving

Uw oog kan om verschillende redenen op een betongaas schutting zijn gevallen. Schuttingen met betongaas hebben namelijk een opengewerkt deel in de houten schutting waardoor er een ruimtelijk gevoel ontstaat én het geeft ruimte om wat groen te laten groeien. Hier ziet u enkele voorbeelden van een houten schutting met betongaas waaronder een nieuwbouwproject.

 

Foto van .
Beton schutting Meer over deze schuttingen
X Beton schutting Stijlvolle beton schuttingen
Projectomschrijving

Beton schuttingen zijn een uitstekend alternatief voor een gemetselde muur. Ze hebben een strak design en zijn onderhoudsloos. Bij Bjorn Kuiper Bouwsystemen kunt u uw eigen beton schutting samenstellen dankzij de verschillende motieven. Zie hier enkele foto's van projecten waarbij beton schuttingen met motieven zijn geplaatst.

Foto van .
Speciale schuttingen Meer over deze schuttingen
X Speciale schuttingen Unieke kwaliteit schuttingen
Projectomschrijving

Bjorn Kuiper Bouwsystemen is gespecialiseerd in op maat gemaakte schuttingen en is dan ook in staat om werkelijk elk design te verwezenlijken. Hier vindt u foto's van op maat gemaakte schuttingen met een uniek design!

Foto van .
Nieuwbouwproject schuttingen Meer over deze schuttingen
X Nieuwbouwproject schuttingen Bijna 700m schutting in nieuwbouwwijk Rosmalen
Projectomschrijving
Foto van .
Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België