Houten schutting laten plaatsen

Wilt u een houten schutting laten plaatsen, omdat u ook zo houdt van buiten zijn in uw eigen tuin? Buiten zijn in uw tuin is natuurlijk het fijnst als u daar een beetje privacy heeft. Die privacy krijgt u door een dergelijke tuinafscheiding te laten plaatsen.

Natuurlijke materialen

In Nederland zijn de meeste schuttingen van hout gemaakt. Nederlanders laten zich graag inspireren door de natuur en kiezen daarom eerder voor een natuurlijk materiaal. Als u ervoor kiest om een houten schutting te laten plaatsen, kiest u ervoor om een duurzaam, mooi en natuurlijk materiaal in uw tuin te gebruiken. Dit sluit perfect aan. Natuurlijk kunt u ook de keuze maken voor een rij bomen of struiken als tuinomheining, maar dit vergt een hoop onderhoud. Een houten schutting laten plaatsen zorgt dus voor extra gemak in de toekomst en daarnaast heeft u metéén resultaat. U hoeft niet te wachten tot de bomen en struiken voldoende zijn gegroeid om u de privacy te geven waarnaar u verlangt.
 
Een houten schutting staat beslist mooi in uw tuin en u heeft uiteraard veel keuze mogelijkheden op het gebied van het design. Welke schutting u ook kiest, de tuinafscheidingen van Kuiper Schuttingen hebben stuk voor stuk een decoratieve uitstraling en zijn zeer functioneel.

Soorten hout geschikt voor schuttingen

Alvorens wij bij u een houten schutting kunnen plaatsen is het belangrijk dat u precies weet wat u wilt. U heeft de keuze uit verschillende soorten hout zoals:

U kunt uw houten tuinafscheiding ook combineren met andere materialen zoals beton. Dit geeft uw schutting een extra unieke uitstraling. Ook kan beton worden gekozen vanuit praktische redenen, want het beschermt hout namelijk extra goed tegen houtrot. Uw schutting ziet er zo nog langer mooi uit en u kunt dus genieten van een langere levensduur. Toch kunt u er ook op vertrouwen dat de 100% houten schuttingen van Kuiper Schuttingen ook duurzaam zijn. Kuiper Schuttingen levert namelijk uitsluitend topkwaliteit!

Mooie houten schuttingen laten plaatsen

U kunt er voor kiezen om een standaard houten schutting te laten plaatsen, maar voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid tot maatwerk. De houten tuinafscheiding wordt dan aangepast aan uw wensen en op maat gemaakt. Waar uw keuze ook naar uit gaat, al onze schuttingen zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en ze zijn daarmee dus ook zeer geschikt voor het Nederlandse klimaat. Alle schuttingen worden gemaakt met de grootste precisie. Er wordt alleen kwaliteitshout gebruikt en middels puur vakmanschap wordt uw tuinafscheiding vervaardigd. Beslist

Heeft u interesse in een degelijke houten schutting, neem dan contact met ons op!

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ