Let op: In verband met vakantie zijn we van maandag 05-08-2024 tot 02-09-2024 telefonisch niet bereikbaar, mail wordt wel beantwoord maar mogelijk minder snel dan gewend.

Schutting laten plaatsen Drenthe

Bent u op zoek naar een afscheiding om uw tuin volledig eigen te maken? Dan is het laten plaatsen van een schutting een zeer geschikte optie. Een schutting brengt diverse praktische eigenschappen met zich mee. Zo kunnen de schuttingen van Bjorn Kuiper helpen met het verbeteren van de privacy en de veiligheid.

De schuttingen van Kuiper Schuttingen worden geplaatst door vakmanschap. We beschikken over de benodigde ervaring en expertise met betrekking tot schuttingen. Wij verzorgen het gehele proces, van ontwerp tot advies tot het laten plaatsen van een schutting rondom Drenthe.

Schutting laten plaatsen door Kuiper Schuttingen

Wanneer u kiest voor een schutting, dan kunt u profiteren van diverse praktische elementen. Een duidelijk voordeel is de scheiding van de tuin met de buren en/of openbare plekken. Daarnaast geeft een unieke schutting een extra boost aan de uitstraling van de tuin. Wij staan voor u klaar om een perfect design samen te stellen, zodat u  dagelijks een schitterende tuin met bijhorende schutting kunt bewonderen. In de catalogus staan diverse schuttingen met ieder zijn eigen eigenschappen. Onze specialist luistert graag naar uw wensen en laat de schutting plaatsen in Drenthe door Kuiper Schuttingen. 
Kies voor Kuiper Schuttingen en profiteer van onze features:  
    • Excellente prijs-kwaliteitverhouding
    • Garantie van 10 jaar+
    • Plaatsing doorgaans binnen één dag
    • Topkwaliteit & voortreffelijk maatwerk  
    • 100% service & tevredenheidsgarantie 

Type schuttingen van Bjorn Kuiper

Bij het laten plaatsen van een schutting komen verschillende aspecten aan bod. Bjorn Kuiper vind het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt, zodat de schutting ook past binnen de sferen van de tuin. Een van de belangrijkste kenmerken van de schutting is het materiaal. Er zijn diverse materialen die wij gebruiken bij het ontwerpen van een schutting. Hieronder geven wij een beeld over de materialen die te vinden zijn bij Kuiper Schuttingen. 

Houten schutting laten plaatsen 

Bent u op zoek naar een traditionele schutting, dan past de houten schutting zeker in dit straatje. De schutting wordt gemaakt van 100% natuurlijke materialen en het geeft een zeer natuurlijke uitstraling aan de tuin. Dit is ook de voornaamste reden waarom het de meestvoorkomende schutting is in Nederland en ook in Drenthe. De natuurlijke uitstraling wordt door vele gezien als een primaire inspiratiebron. De scheidingen van de schutting kunnen gemaakt worden van bomen of struiken voor meer natuurlijkheid, maar dit vergt meer onderhoud. Wanneer u kiest voor alleen een houten schutting, dan is het resultaat direct zichtbaar en komt onderhoud nauwelijks van pas.
 
Bij Kuiper Schuttingen hebben wij de volgende houtsoorten ter beschikking:
 
Vurenhout
Vurenhout is een van de meest gekozen hout bij het laten plaatsen van een schutting in Drenthe. Vurenhout is afkomstig van de fijnspar (beter bekend als de kerstboom). Vurenhout heeft een zachte, geelachtige kleur. Het hout is relatief zacht en is zeer geschikt voor het bewerken en uiteindelijk wordt het gemaakt tot een praktische schutting. De natuurlijke uitstraling komt voornamelijk door de zichtbaarheid van diverse nerven en noesten. 
 
Grenenhout
Grenenhout is wederom een van de meest gekozen hout bij het laten plaatsen van een schutting. Wat voornamelijk opvalt is dat grenenhout relatief dezelfde kenmerken heeft als vurenhout. Het grote verschil is dat grenenhout afkomstig is uit de grove en het een donkere kleur heeft. Bij grenenhout zijn er wederom noesten en nerven zichtbaar. Deze zijn overigens wel zichtbaarden dan bij vurenhout, maar dat geeft wel weer een heerlijke natuurlijke uitstraling.
 
Douglas hout
Douglas hout is afkomstig van de Douglas spar en wordt minder vaak gekozen dan de bovenstaande houtsoorten. Douglas hout staat bekend om de sterke kenmerken en het sprankelt met een natuurlijke rood geelachtige tint. Het hout is zeer weerbaar tegen extreme weersomstandigheden (ideaal in Nederland), schimmels en insecten. Wanneer u kiest voor het laten plaatsen van een Douglas houten schutting, dan kunt u doorgaans 10 tot 15 jaar genieten van een sprankelende schutting!  
 
Nobifix 
De laatste houtsoort in ons assortiment is Nobifix. Het behoort tot een van de luxere houtsoorten en daardoor valt het ook bij het duurder segment. Nobifix is afkomstig van de Europese naaldhout. Aan de hand van innovatieve technologieën wordt dit hout verwerkt tot kwalitatief hout. Het is zeer weerbaar tegen insecten, schimmels en houtrot en heeft een lange levensduur. Nobifix valt onder de hardhouten, maar het is relatief goedkoper dan normaal hardhout, ondanks dat het milievriendelijker is. Na een lang proces wordt het ter beschikking gesteld voor het laten plaatsen van een schutting door Kuiper Schuttingen. 

Betonnen schutting laten plaatsen

Bent u meer op zoek naar een modernere schutting, dan valt de betonnen schutting zeker in dit straatje. De betonnen schutting heeft een mooie ruwere uitstraling doordat het op alternatieve wijze geplaatst worden. Om een unieke stijl te creëren zijn er diverse mogelijkheden, met ieder zijn eigen decoratieve structuur. Betonnen schuttingen worden voornamelijk verbonden door pilaren en het beton is verkrijgbaar in lichte en donkere kleurtinten.
 
Een fijne feature van een betonnen schutting is dat het weinig onderhoud vergt. Het is overigens ook mogelijk om een extra coatinglaag toe te passen. Deze extra beschermlaag zorgt voor een langere levensduur van de schutting. Laat uw schutting volledig tot wens samenstellen bij Kuiper Schuttingen en er zijn diverse mogelijkheden bij het laten plaatsen van een betonnen schutting in Drenthe!   

Houten betonnen schutting 

Een andere feature die wij aanbieden is het combineren van materialen. Zo kan de natuurlijkheid van hout gecombineerd worden met de moderniteit van beton. Door het combineren van de schutting wordt de schutting extra uniek en biedt het meerdere accenten aan de sferen van de tuin. Wij adviseren een onderlaag van beton en een bovenlaag van hout. Een gecombineerde schutting laten plaatsen zorgt voor verschillende mogelijkheden van materialen, structuren en kleuren! 

Schutting laten plaatsen op maat

Alle ontwerpen schuttingen zijn op maat gemaakt, volgens de wensen van de klant. Wij geven uitsluitend passend advies op diverse kenmerken en mogelijkheden. Kuiper Schuttingen biedt op maat gemaakte schuttingen die voorzien zijn van de beste kwaliteit, vakmanschap en passie
 
Wilt u een kwalitatieve schutting laten plaatsen in Drenthe? Kuiper Schuttingen staat voor u klaar! Neem direct contact op en vraag naar een van onze specialisten. 
 
 
 
 
 

 

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie