Schutting laten plaatsen Flevoland

Bent u woonachtig in Flevoland, heeft u een prachtige tuin en bent u op zoek naar een schutting? Voor een schutting te laten plaatsen kunt u terecht bij Kuiper Schuttingen. De schutting creëert een mooie afscheiding en zorgt voor meer veiligheid en privacy.
 
De experts van Kuiper Schuttingen beschikken over de benodigde kennis, expertise en ervaring. De tuin wordt bij ons voorzien van een passende schutting met de juiste kwaliteit. Kuiper Schuttingen verzorgt het gehele proces, van ontwerp tot advies tot het laten plaatsen van een schutting in Flevoland.   

Kies voor Kuiper Schuttingen

Iedere schutting heeft zijn eigen kenmerken, deze zijn te vinden in onze catalogus. Deze kenmerken zorgen voor de uniekheid van de schutting. U kunt uw wensen eenvoudig doorgeven aan onze experts. Wij zullen een perfect op maat gemaakte schutting ontwerpen en eventuele adviezen geven. Doorgaans plaatsen wij de schutting binnen één dag en profiteert u van onze prijs-kwaliteitverhouding
 
Mocht u geïnteresseerd zijn in de werkzaamheden van Kuiper schuttingen? Vul online de offerte in of neem contact op met een van onze experts voor het plaatsen van een schutting in Flevoland.
Direct & gratis online offerte aanvragen!

Schutting ideeën 

De schuttingen in onze catalogus hebben verschillende kenmerken. U kunt uw eigen wensen doorgeven via het offerteformulier en Kuiper Schutting zorgt voor een ontwerp op maat. Mocht u nog twijfelen over de soort schutting, dan is het mogelijk advies te vragen aan een  van onze specialisten. Hieronder zullen we meer vertellen over het belangrijkste kenmerk, namelijk het materiaal. Er kan gekozen worden uit hout, beton of gecombineerde schutting. 

De houten schutting 

Het materiaal hout is een veelvoorkomende keuze voor het laten plaatsen van een schutting. Het materiaal is 100% natuurlijk en dit straalt het ook uit. Naast de natuurlijkheid is een houten schutting ook een traditionele keuze. Een bekende inspiratiebron voor de tuin is de natuur en daar valt hout ook onder. Bij Kuiper Schuttingen wordt er zorgvuldig omgegaan met hout om verspilling te voorkomen. 
 
De scheidingen van de schutting kunnen uit standaard pilaren bestaan. Dit zorgt ervoor dat de schutting direct zichtbaar is en er hoeft nauwelijks onderhoud gedaan te worden. Wordt er gekozen voor een scheiding van bomen of struiken, dan is het resultaat niet direct zichtbaar. Daarnaast vergt het meer onderhoud om het groen te onderhouden. Het grote voordeel is de extra impuls natuurlijkheid aan de tuin. 
 
De volgende houtmaterialen heeft Kuiper Schuttingen ter beschikking:
 
Vurenhout
Vurenhout, ook wel bekend als de kerstboom, is afkomstig van de fijnspar. In het algemeen is dit de meest voorkomende materiaal voor het laten plaatsen van een schutting. Het hout staat bekend om de zachtheid en is hierdoor ideaal om te bewerken naar een schutting op maat. Vurenhout bevat nerven en noesten en heeft een mooie geelachtige kleur. Dit houtmateriaal wordt ook door vele aangeraden voor een schutting in Flevoland.
 
Grenenhout
Grenenhout is het ‘broertje’ van vurenhout. Het is een ander houtsoort, maar wederom ontzettend populair bij de mensen. Het heeft in principe dezelfde kenmerken, alleen heeft het een donkere kleur en meer nerven en noesten. Mocht u kiezen om deze schutting te laten plaatsen in uw tuin in Flevoland, dan gaat u daar zeker geen spijt van krijgen. 
 
Douglas hout
Van het zachtere hout gaan we door naar het sterkere hout. Het houtmateriaal is afkomstig van de Douglas spar en heeft een rood geelachtige kleur. Het hout heeft een sterk karakter en dit is ook te merken bij extreme weersomstandigheden. Een Douglas schutting heeft hier normaliter weinig last van. De schutting is ook weerbaar tegen insecten en schimmels. Laat een Douglas schutting plaatsen in Flevoland en profiteer van de lange levensduur. 
 
Nobifix
Van sterk hout gaan we meer naar exclusief hout. Nobifix is namelijk afkomstig van de Europese Naaldhout. Het hout heeft een lang verwerkingsproces voordat het echt gebruikt kan worden voor een schutting. Het wordt ook verwerkt aan de hand van innovatieve technieken. Nobifix valt onder hardhout, maar is relatief goedkoper vergeleken met andere soorten. Het is daarentegen ook een stuk milieuvriendelijker. Laat u een schutting plaatsen van Nobifix dan kunt u profiteren van een lange levensduur. Door de kwaliteit kan Nobifix hout zich zeer goed weren tegen insecten, schimmels en houtrot. 

Betonnen schutting

Bent u op zoek naar een schutting met meer moderne en ruwere sferen, dan adviseren wij om een betonnen schutting te laten plaatsen. De ruwe uitstraling komt voort doordat het op alternatieve wijze geplaatst wordt (dus niet gemetseld). De schuttingen worden verbonden met pilaren en zijn verkrijgbaar in verschillende grijstinten. Bij Kuiper Schuttingen kunt u kiezen uit veel decoratieve structuren en andere mogelijkheden van beton. 
 
Een andere feature van een betonnen schutting, is weinig onderhoud. Om dit te versterken wordt er een extra coatinglaag aangebracht. Deze laag wordt gezien als een extra beschermlaag en dat resulteert tot een langere levensduur van de schutting. Bespreek uw wensen met onze specialisten en wij zorgen voor een schutting op maat. Bekijk diverse mogelijkheden en laat een prachtige betonnen schutting plaatsen in Flevoland.

Houten betonnen schutting 

De laatste feature die te verkrijgen is bij het kenmerk materiaal, is de combinatie van hout en beton. Hierdoor wordt de traditionele/natuurlijke sferen combineert met de moderne/ruwere sferen van een schutting. Het biedt meer uniekheid aan de uitstraling van de tuin. Doorgaans adviseren wij een onderlaag van beton en een bovenlaag van hout. Een hout beton schutting laten plaatsen zorgt voor diverse mogelijkheden van structuur, materiaal en kleur! 

Schutting volledig op maat 

Kiest u ervoor om een schutting te laten plaatsen door Kuiper Schuttingen, dan zal deze op maat gemaakt worden. Uw schutting is inclusief montage. Onze vakmannen zullen de schutting met passie en expertise plaatsen. Profiteer van de professionaliteit en geniet van een passende schutting in uw tuin. 
De specialisten van Kuiper Schuttingen staan graag voor u klaar om te luisteren naar uw wensen. We zijn voorzien van passie, vakmanschap en betrouwbaarheid
 
Het is mogelijk om online een offerteformulier in te vullen of om direct contact op te nemen met onze specialist. Wij staan in ieder geval klaar voor u om een mooie schutting te plaatsen in Flevoland.

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie