Let op: In verband met vakantie zijn we van maandag 05-08-2024 tot 02-09-2024 telefonisch niet bereikbaar, mail wordt wel beantwoord maar mogelijk minder snel dan gewend.

Schutting laten plaatsen Gelderland

In Gelderland zijn er prachtige tuinen en velden te vinden. Om deze tuinen prachtig te houden raden wij aan om een schutting te laten plaatsen. De afscheiding zorgt namelijk voor twee belangrijke aspecten, namelijk veiligheid en privacy. 
 
De specialisten van Kuiper schutting hebben door de jaren heen veel ervaring opgebouwd, met daarbij de nodige kennis en expertise. Kiest u om een schutting te laten plaatsen in Gelderland door onze vakmannen, dan profiteert u van kwaliteit. Kuiper schuttingen ontwerpt, plaatst en biedt de juiste service. 

De kenmerken van Kuiper Schuttingen

In de catalogus zijn verschillende schuttingen te bewonderen, met ieder zijn eigen kenmerken. Het zorgt voor de uniekheid van de schutting. Onze specialisten zorgen voor perfect op maat gemaakte ontwerpen. Onze vakmannen zorgen doorgaans ervoor dat de schutting binnen één dag wordt geplaatst. Wij staan klaar om naar uw wensen te luisteren en u kunt profiteren van onze prijs-kwaliteitverhouding. Om onze klanten tevreden te houden, hanteren wij een 100% service & tevredenheidsgarantie.
 
Wilt u profiteren van de features van Kuiper Schuttingen? Vul hier het offerteformulier in of neem contact op met een van onze experts voor het plaatsen van een schutting in Gelderland.
 
Direct & gratis online offerte aanvragen!

Onze schuttingen

Bij het kiezen van een schutting, komen verschillende kenmerken naar voren. Bij het laten plaatsen van een schutting is het belangrijk dat u de juiste keuzes maakt. Wij zullen u uitsluitend adviseren en samen komen we tot een perfect ontwerp. Het belangrijkste kenmerk is het materiaal van de schutting. Dit is bepalend voor het gehele proces. 
Bij kuiper schuttingen kunt u kiezen uit twee soorten materialen, hout of beton. Hieronder zullen we meer vertellen over deze twee materialen. 

Een schutting van hout

Een houten schutting wordt gezien als de traditionele schutting met een natuurlijke uitstraling. Elke schutting van hout wordt overigens gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Door de natuurlijke uitstraling is het ook de meestvoorkomende schutting in Nederland, maar ook in Gelderland. De natuur heeft vaak een primaire factor als het draait om inspiratie. Het voordeel van een houten schutting is dat het resultaat direct zichtbaar is en weinig onderhoud nodig hebt in de toekomst. 
 
Daarnaast wordt er een extra optie aangeboden, waarbij de scheidingen verwerkt worden door gebruik van bomen of struiken. Wanneer u kiest voor deze optie, dan zal het resultaat niet direct zichtbaar zijn en wordt er meer onderhoud verwacht. 
 
Bij Kuiper Schuttingen hebben wij de volgende houtsoorten ter beschikking>>
 
Vurenhout
Zoals hierboven werd vermeld is een houten schutting zeer populair en hieronder is vurenhout de meest voorkomende soort bij het laten plaatsen van een schutting. Vurenhout wordt gewonnen vanuit de fijnspar. De fijnspar kunt u herkennen tijdens de feestdagen, het is namelijk de boom die tijdens kerst bij velen thuis in de woonkamer te vinden is. Vurenhout heeft een zeer zachte, geelachtige kleur en door deze zachtheid is het hout zeer eenvoudig te bewerken tot een praktische schutting. Na het bewerken zullen er diverse nerven en noesten zichtbaar zijn, maar dit geeft de schutting een natuurlijke uitstraling. 
 
Grenenhout 
De tweede soort is grenenhout en is wederom zeer populair. Dit is overigens ook niet raar dat deze samen met vurenhout zeer populair zijn, ze lijken immers veel op elkaar. Grenenhout komt voort uit de grove den en heeft een donkere kleur. Mocht u kiezen om een schutting te laten plaatsen in Gelderland die meer noesten en nerven heeft dan de vurenhouten schutting? Dan is de grenen zeer geschikt. De natuurlijke uitstraling komt hier goed naar voren en wordt daarom ook gezien als een zeer geschikte keuze. 
 
Douglas hout 
Douglas hout is een minder voorkomende houtsoort, maar dit maakt het hout niet minder mooi. Sterker nog Douglas hout staat bekend om zijn sterke eigenschappen en oogt zeer natuurlijk met een rood geelachtige tint. Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar. Het voordeel van deze soort is de sterkte en dat maakt het zeer weerbaar tegen extreme weersomstandigheden, schimmels en insecten. Kies om een Douglas houten schutting te laten plaatsen in Gelderland en u kunt zeker 10 tot 15 jaar genieten van een prachtige schutting! 
 
Nobifix 
Nobifix is de laatste houtsoort die te verkrijgen is in ons assortiment. Nobifix behoort tot een van de luxere houtsoorten en is daarom ook een minder gekozen optie bij het kiezen van een schutting. Nobifix hout is afkomstig van de Europese naaldhout en dankzij innovatieve technologieën wordt het verwerkt tot kwalitatief hout met een lange levensduur. Het materiaal wordt na een lang proces pas geschikt gesteld voor Kuiper Schuttingen om daarna te kunnen gebruiken bij het laten plaatsen van een schutting. Nobifix valt onder hardhouten, maar is veel milieuvriendelijker en relatief goedkoper dan normaal hardhout. De schutting is overigens ook zeer weerbaar tegen insecten, houtrot en schimmels.  

Een schutting van beton

De betonnen schutting hebben een modernere uitstraling. De betonnen muur wordt middels alternatieve wijze geplaatst (in dit geval worden ze niet gemetseld) en dit zorgt voor een ruwere uitstraling. Er zijn diverse mogelijkheden die ieder zijn eigen decoratieve structuur heeft en een unieke stijl geven aan uw tuin. Bij betonnen schuttingen worden voornamelijk verbonden door pilaren. Deze zijn verkrijgbaar in lichte en donkere kleurtinten.
 
Het fijne van een betonnen schutting is dat er nauwelijks onderhoud bij komt kijken. Met name als er een extra coatinglaag wordt toegebracht aan de schutting. Dit is een extra beschermlaag en zorgt voor een langere levensduur van een betonnen schutting. De betonnen schutting kan volledig worden samengesteld naar uw wensen en samen zorgen we ervoor dat de schutting in zijn geheel past binnen de sferen van uw tuin. Bij Kuiper Schuttingen zijn er diverse mogelijkheden bij het laten plaatsen van een betonnen schutting rondom Gelderland!   

Een schutting van hout en beton

Bent u aan het twijfelen om een houten of een betonnen schutting te nemen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om deze te combineren. Stel een schutting samen met beide aspecten en maak uw schutting extra uniek. Wij adviseren een onderlaag van beton en een bovenlaag van hout. Een gecombineerde schutting laten plaatsen zorgt voor diverse combinaties van materialen, structuren en kleuren! 

Schutting op maat plaatsen

Al onze schuttingen worden op maat geleverd. Het is namelijk belangrijk dat de schutting zijn werk kan doen, op basis van praktische elementen als uitstraling. Een goede schutting is niet genoeg voor Kuiper Schuttingen. Wij streven naar perfectie en dat gaat samen gepaard met onze passie, kennis en betrouwbaarheid. 
 
Vul online ons offerteformulier in of neem direct contact op met Kuiper Schuttingen. Wij staan klaar voor uw wensen en wij plaatsen graag een schutting voor u in Gelderland. 
 
 
 
 

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie