Schutting laten plaatsen Noord-Brabant 

Een huis wordt vaak mooier gemaakt door een prachtige tuin, met gekleurde bloemen en prachtige planten. Om deze prachtige tuin te behouden raden wij om deze af te schermen. Deze afscheiding kunt u creëren door een schutting te laten plaatsen. Het verhoogt onder andere de privacy en veiligheid. Twee belangrijke kernmerken van veilig wonen en daar brengen wij graag een steentje bij.
 
Bjorn Kuiper en zijn vakmannen beschikken over expertise, deskundigheid en de benodigde ervaring. Iedere schutting wordt voorzien van kwaliteit en een passend ontwerp. Kuiper Schuttingen verzorgt het gehele proces, van ontwerp tot advies tot het laten plaatsen van een schutting in Noord-Brabant.     

Wat kan Kuiper Schuttingen betekenen?

Een schutting selecteren lijkt zeer eenvoudig, maar helaas is dit niet helemaal het geval. Dit komt omdat er verschillende kenmerken aan bod komen. Iedere schutting in onze catalogus heeft zijn eigen kenmerken. Doorgaans geven klanten hun wensen door van hun gewenste schutting. Onze deskundige zullen deze doornemen, eventuele advies geven en een ontwerp maken. Uit het ontwerp ontstaat een perfect op maat gemaakte schutting. Profiteer van kwaliteit tegen een goede prijs en wij plaatsen doorgaans de schutting binnen één dag
 
Bent u geïnteresseerd in een van onze schuttingen? Vul online het offerteformulier in of neem contact op met een van onze vakmannen voor het laten plaatsen van een schutting in Noord-Brabant.
Direct & gratis online offerte aanvragen!

De schuttingen van Bjorn Kuiper  

Voordat u een schutting laat plaatsen is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Er zijn dan ook verschillende soorten schuttingen beschikbaar die door ons op maat worden gemaakt naar uw wensen. Samen zorgen voor een geschikte ontwerp die bij uw tuin past. Hieronder kunt u meer informatie vinden over verschillende materialen die betrekking hebben tot onze schuttingen. 

Houten schutting laten plaatsen

De traditionele schuttingen zijn gemaakt van hout mede door de natuurlijke uitstraling. De houten schuttingen van worden overigens ook gemaakt van 100% natuurlijke houtmaterialen. De houten schutting is  een veelvoorkomende schutting in Nederland. Dit komt voornamelijk doordat de Nederlander zich laat inspireren door de natuur. 
 
Er kan ook gekozen worden voor een scheiding van bomen of struiken, maar dit vergt weer extra onderhoud. Door te kiezen voor een houten schutting ziet u direct resultaat en heet u voor een lange tijd nauwelijks onderhoud. 
 
Mocht u één houten schutting laten plaatsen, dan dient u rekening te houden met de volgende houtsoorten: 
 
Vurenhout
Een schutting laten plaatsen van vurenhout is een zeer veelvoorkomende keuze bij Nederlanders. Vurenhout wordt verkregen door de fijnspar. Het heeft een zachte, geelachtige kleur. Het heeft een zachte eigenschap en daardoor ook zeer bewerkbaar als houten schutting. De natuurlijke uitstraling komt voornamelijk tot stand door de nerven en noesten die zichtbaar zijn in de schutting.
 
Grenenhout
Naast vurenhout is grenenhout ook een zeer populaire keuze. Dit is overigens ook niet zeer raar, want ze lijken op elkaar. Grenenhout is afkomstig van de grove den en heeft een donkere kleur. Het behoudt wederom zijn natuurlijke look door de noesten en de nerven die zichtbaar zijn. De noesten en nerven komen meer voor bij grenenhout dan bij vurenhout. De natuurlijke uitstraling spat er wederom vanaf en daarom is één grenen schutting laten plaatsen in Noord-Brabant een zeer geschikte keus. 
 
Douglas hout
Wordt er gekeken naar het Douglas hout, dan is dit een minder gekozen optie, maar dit maakt de schutting niet minder mooi of natuurlijk. Douglas hout is afkomstig van de Douglas spar en staat voornamelijk bekend om de sterke eigenschappen. Het oogt wederom zeer natuurlijk met een geel tot rode tint. De sterke eigenschap zorgt er ook voor dat zich makkelijker weerbaarder maakt tegen extreme weersomstandigheden, schimmels en insecten. De levensduur bedraagt minimaal 10 tot 15 jaar. Laat u tuin schitteren door één Douglas houten schutting te laten plaatsen in Noord-Brabant! 
 
Nobifix
De laatste houtsoort is een van de luxere houtsoorten die gebruikt wordt om een schutting te plaatsen. De Nobifix schutting is afkomstig van Europees naaldhout en dit wordt door innovatieve technologieën verwerkt tot kwalitatief hout dat een lange levensduur heeft. Vervolgens is het materiaal geschikt om gebruikt te worden door Kuiper schuttingen om een schutting te laten plaatsen. Nobifix is zeer milieuvriendelijk en valt onder de hardhouten, al is dit relatief goedkoper dan normaal hardhout. Een Nobifix schutting wendt zich zeer goed tegen insecten, houtrot en schimmels. 

Betonnen schutting laten plaatsen

Heeft u liever een schutting die een moderne stijl hebben, dan raadt Kuiper Schuttingen de betonnen schuttingen aan. Bij een betonnen schutting moet u niet denken aan een gemetselde muur, maar als een alternatief ervan die vaak een ruwe uitstraling geven. Er zijn verschillende decoratieve structuren die ieder een eigen unieke stijl geven aan uw tuin. De betonnen schutting en de pilaren zijn te verkrijgen in donkere en lichte kleuren.
 
Het grote voordeel van een betonnen schutting is dat er nauwelijks onderhoud van pas komt. Dit wordt nog eens versterkt door een coatinglaag te nemen. Dit is een extra beschermlaag die ervoor zorgt dat de betonnen schutting nog langer meegaat. De betonnen schutting wordt samengesteld aan uw wensen, zodat de schutting binnen de sferen van uw tuin past. Bij Kuiper Schuttingen zijn er veel opties mogelijk om de perfecte betonnen schutting te laten plaatsen in Noord-Brabant! 

Houten betonnen schutting

Wilt u een schutting die een natuurlijke, maar ook een moderne uitstraling heeft, dan kunt u kiezen voor een houten betonnen schutting. Door de samensmelting van twee soorten, worden de schuttingen weer extra uniek gemaakt. De onderste laag is gemaakt van een betonnen laag en daarop worden houten schuttingplanken aan bevestigd. Door één hout betonnen schutting te laten plaatsen heeft u de keuze uit diverse combinaties van kleuren, structuren en materialen.

Schuttingen op maat laten plaatsen

De schuttingen van Kuiper Schuttingen worden ontworpen en geplaatst volledig op maat, naar de wensen van de klant. Wij geven uitsluitend advies op verschillende kenmerken. Uiteindelijk zal er een perfecte schutting tot stand komen die op maat geplaatst zal worden. De schuttingen van Kuiper Schuttingen zijn voorzien van de beste kwaliteit en worden met vakmanschap op maat gemaakt.
 
Wilt u een kwalitatieve schutting laten plaatsen in Noord-Brabant? Neem contact op met Kuiper schuttingen en onze specialisten staan voor uw klaar! 
 
 

Stel direct uw GRATIS offerte samen

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een beton schutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie