Schutting laten plaatsen Noord-Holland

Heeft u een huis met een tuin met prachtige planten, bomen of struiken? Dan raden wij aan om deze   af te schermen. Door een schutting te laten plaatsen creëert u afscheiding van uw tuin. Een schutting  zorgt voor meer privacy en verhoogt de veiligheid van de tuin en eventueel van kinderen. 
 
Bjorn Kuiper en zijn vakmannen beschikken over de benodigde deskundigheid, expertises en ervaring. Zo kunnen zij iedere tuin voorzien van een kwalitatieve en passende schutting. Kuiper Schuttingen verzorgt het gehele proces, van ontwerp tot advies tot het laten plaatsen van een schutting in Noord-Holland.     

Wat kan Bjorn Kuiper voor u betekenen?

Het kiezen van een schutting lijkt op het eerste oog zeer eenvoudig, maar toch komen er diverse kenmerken aan bod. In onze catalogus zijn verschillende schuttingen weergegeven met ieder zijn eigen kenmerken. Doorgaans worden de wensen van de klant doorgegeven en zullen wij met onze expertise advies geven en een ontwerp maken voor een perfect op maat gemaakte schutting. Profiteer van onze goede prijs-kwaliteitverhouding en doorgaans plaatsen wij de schutting binnen één dag
 
Mocht u geïnteresseerd zijn in de werkzaamheden van Kuiper schuttingen? Vul online de offerte in of neem contact op met een van onze specialisten voor het laten plaatsen van een schutting in Noord-Holland.
Direct & gratis online offerte aanvragen!

Schuttingen van Bjorn Kuiper 

Heeft u een prachtige tuin in Noord-Holland en wilt u een schutting laten plaatsen? Kuiper Schuttingen staat voor u klaar. Een belangrijk segment is de materiaalkeuze. Er zijn drie categorieën  materialen met daarbij verschillende soorten. Iedere soort heeft weer een ander kenmerk en deze kenmerken sluiten ieder anders aan bij de sferen van uw tuin. Hieronder zijn de soorten materialen weergegeven en heeft u een beter beeld over de schuttingen van Kuiper Schuttingen. 

Schutting laten plaatsen van hout 

De uitstraling van een houten schutting wordt gezien als traditioneel en natuurlijk. Hout behoort tot een natuurlijk product en met een houten schutting blijft de natuurlijke uitstraling van de tuin intact. Bij Kuiper Schuttingen wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van 100% natuurlijke materialen.  De natuur wordt door de meeste Nederlanders gebruikt als primaire inspiratiebron, wanneer er een schutting wordt geselecteerd. Hout is hierdoor ook het meest gekozen materiaal voor een schutting. Een standaard schutting heeft overigens weinig onderhoud nodig en het resultaat is direct zichtbaar. 
 
Het is ook mogelijk om bomen of struiken te gebruiken voor de scheidingen. Dit geeft weer een extra boost aan de uitstraling. Wanneer u hiervoor kiest, wordt er meer onderhoud gevraagd en is het resultaat niet direct zichtbaar. 
 
De volgende houtsoorten zijn verkrijgbaar bij Kuiper Schuttingen: 
 
Vurenhout 
Een schutting van vurenhout is een zeer populaire keuze bij de houtsoorten. Deze soort is afkomstig van de fijnspar (beter bekend als de kerstboom). Het heeft een zeer zachte uitstraling met een geelachtige kleur en zijn nerven en noesten zichtbaar. Door de zachtheid van deze houtsoort is het zeer ideaal voor houtbewerking. Het is een mooie soort om te kiezen voor het laten plaatsen van een  schutting in Noord-Holland. 
 
Grenenhout
Grenenhout is wederom een zeer populaire keuze als houtsoort voor een schutting. Het heeft bijna dezelfde kenmerken als vurenhout, maar het grote verschil is vooral de donkere kleur en er zijn meer noesten en nerven zichtbaar. Grenenhout is afkomstig van de grove den en het is ook zeer geschikt voor de natuurlijke uitstraling. 
 
Douglas hout
Een minder bekende houtsoort bij het laten plaatsen van een schutting is Douglas hout. Het hout heeft een zeer sterk karakter en heeft een mooie rood geelachtige kleur. Deze sterke eigenschap vertaalt zich ook in de weerbaarheid tegen extreme weersomstandigheden, insecten en schimmels. Mocht u kiezen voor Douglas hout, dan profiteert u van een prachtige schutting met een levensduur van 10 tot 15 jaar. 
 
Nobifix
De laatste houtsoort is onze luxere variant, genaamd Nobifix. Het is afkomstig van de Europese naaldhout. Het interessante aan deze houtsoort is de verwerking van het hout door innovatieve technologieën. Het is overigens wel een goede keuze voor het laten plaatsen van een schutting. Het heeft namelijk een lange levensduur en weerbaar tegen houtrot, insecten en schimmels. Nobifix valt hier in het duurder segment, maar vergeleken met andere hardhouten is het relatief goedkoper en tevens milieuvriendelijker. 

Schutting laten plaatsen van beton

De uitstraling van een betonnen schutting wordt gezien als modern met een ruw randje. Het ruwe randje kan gemaakt worden door alternatieve wijze en er wordt geen muurtje gemetseld. Door decoratieve structuren met ruwe effecten wordt de uniekheid vergroot van een schutting. Een betonnen schutting is te verkrijgen in diverse grijstinten, van licht tot donker. Doorgaans worden de schuttingen verbonden met pilaren. 
 
Beton vergt nauwelijks onderhoud en dit kan nog minder worden. Wij brengen dan een coatinglaag toe en dit zorgt voor extra bescherming en dat creëert een langere levensduur. Kijk samen met onze specialist naar diverse mogelijkheden voor het laten plaatsen van een betonnen schutting in Noord-Holland. 

Schutting van beton en hout

Bent u nog aan het twijfelen over het materiaal? Geen probleem! U kunt er ook voor kiezen om deze twee categorieën met elkaar te combineren en samen te voegen tot één schutting. Combineer de traditionele, natuurlijke uitstraling  met de moderne contouren en maak uw schutting extra uniek. De schutting wordt ontworpen in twee lagen en wij adviseren een onderlaag van beton en een bovenlaag van hout. Kiest u voor het laten plaatsen van een gecombineerde schutting, dan kunt u kiezen uit verschillende materialen, kleuren en structuren! 

Schutting op maat laten plaatsen

De schuttingen van Bjorn Kuiper worden volledig op maat ontworpen en geplaatst. Wij zullen uitsluitend advies geven voor het perfecte plaatje.  Kiest voor Kuiper Schuttingen, kies voor vakmanschap, deskundigheid en uiteraard kwaliteit. Laat uw schutting plaatsen met echte passie, expertise en profiteer van de jarenlange garantie die wordt gegeven! 
 
Bent u op zoek om een schutting te laten plaatsen in Noord-Holland? Neem contact op met Bjorn Kuiper door het offerteformulier in te vullen en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 
 
 
 
 
  

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie