Schutting laten plaatsen Overijssel 

Bij de meeste huizen in Overijssel is een prachtige tuin te zien, vaak met schitterende, gekleurde planten. Heeft u zo een tuin, dan raden wij aan deze af te schermen. Dit kunt u doen door een schutting te laten plaatsen. Deze afscheiding zorgt voor meer privacy en veiligheid van de planten, bomen, struiken en eventueel kinderen. 
 
De vakmannen van Kuiper Schuttingen beschikken over veel expertise, deskundigheid en jarenlange ervaring. Iedere tuin die wij mogen behandelen wordt voorzien van een kwaliteit. Wij zorgen voor het gehele proces. Van ontwerpen tot adviseren en uitsluitend het laten plaatsen van een schutting in het mooie Overijssel.

Profiteer met Kuiper Schuttingen

Een schutting kent veel kenmerken die in eerste instantie eenvoudig lijken. In onze catalogus worden deze kenmerken weergegeven per schutting. U kunt uw wensen doorgeven van een schutting die u in gedachte heeft. Wij zullen deze bekijken vanuit ons perspectief, advies geven en een ontwerp maken voor een perfect op maat gemaakte schutting. De schuttingen worden doorgaans binnen één dag geplaatst
 
Vul online onze offerte in of neem contact op met Kuiper schuttingen voor het laten plaatsen van een schutting in Overijssel en profiteer van onze goede prijs-kwaliteitverhouding
Direct & gratis online offerte aanvragen!

Soorten schuttingen 

Mocht u ervoor kiezen om een schutting te laten plaatsen, dan komen er een aantal specificaties bij kijken. Deze specificaties kunt u volledig zelf invullen en de schutting geheel eigen maken. Er zijn diverse soorten schuttingen waaruit u kunt kiezen en die door ons op maat worden gemaakt. Om een beter beeld te geven zullen wij de materialen van onze schuttingen behandelen. 

Schutting van hout laten plaatsen

Een houten schutting brengt diverse voordelen met zich mee. Zo heeft hij een mooie natuurlijke uitstraling en wordt gezien als de traditionele schutting. Deze natuurlijkheid willen wij ook zo hoog mogelijk houden en daarom wordt alle houten schuttingen gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De houten schutting komt het meeste voor in Nederland, doorgaans ook in Overijssel. Dit komt voornamelijk omdat de Nederlander de natuur als primaire inspiratiebron gebruikt en dan past de houten schutting precies in het straatje. Wanneer er gekozen wordt om een houten schutting te laten plaatsen is het resultaat direct zichtbaar en onderhoud komt nauwelijks aan bod. Zo zijn er nog veel meer voordelen van een houten schutting
 
De volgende houtsoorten zijn te vinden bij Kuiper Schuttingen: 
 
Vurenhout 
Onder de houten schuttingen is vurenhout ontzettend populair en wordt relatief vaak gekozen als gewenste houtsoort bij het laten plaatsen van een schutting. Vurenhout is afkomstig van de fijnspar en is ook bekend als de kerstboom. Het heeft een zachte geelachtige kleur en is zeer ideaal om te bewerken tot een schutting door deze zachtheid. De natuur straalt er vanaf en dit wordt alleen nog maar versterkt door de zichtbaarheid van de knoesten en nerven in het hout. 
 
Grenenhout
Grenenhout is, net zoals vurenhout, ontzettend populair onder de Nederlanders. Dit is ook niet gek dat vurenhout en grenenhout beide populair zijn, aangezien de twee houtsoorten veel vergelijkbare kenmerken hebben. Grenenhout heeft in dit geval wel een donkere kleur en is afkomstig van de grove den. Grenenhout is daarnaast ook meer dan geschikt om in Overijssel een natuurlijke schutting te laten plaatsen. Bij grenenhout zijn er meer noesten en nerven zichtbaar en dit biedt wederom de kwaliteit en natuurlijk van de schutting.
 
Douglas hout 
Een minder voorkomende houtsoort is de Douglas hout, maar dit maakt het hout er niet minder op. Het hout wordt verkregen van de Douglas spar en heeft een rood geelachtige kleur. Het wordt gezien als een houtsoort met krachtige eigenschappen. Deze krachtige eigenschappen is niet alleen op het oog te zien, maar in praktijk geldt dit wederom. Het maakt zich weerbaar tegen extreme weersomstandigheden, schimmels en insecten. Mocht u kiezen om een Douglas houten schutting te laten plaatsen in Overijssel, dan kunt u zeker 10 tot 15 jaar lang genieten van een prachtige schutting! 
 
Nobifix 
De laatste houtsoort is ook meteen de luxere houtsoort die gevonden kan worden in het assortiment van Kuiper Schuttingen. Het is afkomstig van de Europese naaldhout en wordt door middel van innovatieve technologieën verwerkt tot kwalitatief hout. Na een lang proces wordt het hout ter beschikking gesteld voor Kuiper Schuttingen om met het materiaal een schutting te laten plaatsen. Nobifix valt overigens onder de hardhouten, maar het is milieuvriendelijker en relatief goedkoper dan de meeste hardhouten. De schutting kent een lange levensduur en is bestand tegen houtrot, schimmels en insecten. 

Het laten plaatsen van een betonnen schutting

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in een modernere stijl, dan komen we uit bij onze betonnen schuttingen. Hierbij moet u niet denken aan een gemetselde muur, maar het beton wordt op alternatieve wijze geplaatst. Het mooie aan deze manier is dat de ruwe uitstraling zichtbaar wordt gemaakt en dat maakt het moderner. Bij Kuiper Schuttingen hebben wij meerdere decoratieve structuren die ieder zijn unieke stijl geeft aan uw tuin. Betonnen schuttingen worden verbonden aan de hand van pilaren. Er zijn lichtere en donkere kleuren te verkrijgen en combineren is uiteraard mogelijk. 
 
Bij betonnen schuttingen is onderhoud nauwelijks nodig. Dit komt voornamelijk omdat bij het plaatsen van schutting, er een extra coatinglaag wordt toegebracht voor extra bescherming. De betonnen schutting kan volledig worden samengesteld en samen met de specialist zorgen we ervoor dat de schutting past binnen de sferen van uw tuin. Bij Kuiper Schuttingen zijn er diverse mogelijkheden bij het laten plaatsen van een betonnen schutting in Overijssel!   

Houten betonnen schutting

Mocht u twijfelen tussen hout of beton, dan is het ook mogelijk om deze samen te voegen. Creëer een schutting waarbij beide kenmerken naar voren komen en maak de schutting nog unieker. Wij raden een betonnen onderlaag aan om vervolgens de bovenkant af te werken met houten materialen. Een gecombineerde schutting laten plaatsen zorgt voor diverse combinaties van structuren, materialen en kleuren. 

Schutting op maat

Een schutting laten plaatsen kan volledig op maat gebeurd worden. Wij geven uitsluitend advies op verschillende specificaties, maar uiteindelijk wordt het ontwerp op maat gemaakt, bovendien heeft u uw schutting inclusief montage. De schuttingen van Kuiper Schuttingen zijn uiteraard voorzien van de beste kwaliteit materialen en worden met passie en vakmanschap op maat gemaakt. Benieuwd naar de schutting prijzen? Onze professionals staan u graag te woord! 
 
Wilt u een kwalitatieve schutting laten plaatsen in Overijssel? Neem contact op met Kuiper schuttingen via het offerteformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op! 

 

 

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie