Schutting laten plaatsen Utrecht

Wanneer u een huis hebt met een schitterende tuin is het ook verstandig om deze af te schermen. Een schutting laten plaatsen helpt met de tuin volledig eigen maken. De schuttingen van Bjorn Kuiper bieden meer privacy aan en verhoogt de veiligheid van de tuin en eventueel van de kinderen.
 
Bjorn Kuiper en zijn specialisten beschikken over jarenlange ervaring en de benodigde expertise om iedere tuin te voorzien van vakmanschap schuttingen. Iedere tuin is uniek en samen kunnen wij de tuin voorzien van een passende schutting. Kuiper Schuttingen verzorgt het gehele proces, van ontwerp tot advies tot het laten plaatsen van een schutting in Utrecht.    

Wat kan Bjorn Kuiper voor u betekenen?

Bij het selecteren van een passende schutting komen diverse kenmerken aan bod. In onze catalogus vind u verschillende schuttingen met ieder zijn unieke eigenschappen. Doorgaans geven onze klanten hun wensen en aan de hand van deze wensen en onze expertise wordt er een perfect design samen gesteld. Vul online de offerte in of neem contact op met een van onze specialisten voor het laten plaatsen van een schutting in Utrecht.
Direct & gratis online offerte aanvragen!
Kies voor Kuiper Schuttingen en profiteer van onze features:  
    • Goede prijs-kwaliteitverhouding
    • Topkwaliteit & maatwerk door vakmanschap 
    • Plaatsing doorgaans binnen één dag
    • 100% service & tevredenheidsgarantie 
    • Garantie van 10 jaar+

Type schuttingen van Kuiper Schuttingen

Heeft u een prachtige huis in Utrecht en wilt u een schutting laten plaatsen? Dan kunt u zeker terecht bij Kuiper Schuttingen. Bij het selecteren van een schutting dient u een keuze te maken in het materiaal. Het materiaal heeft ieder een andere eigenschap en is een belangrijke factor voor de uitstraling van de tuin. Hieronder worden de types weergegeven en heeft u een beter beeld over het assortiment van Kuiper Schuttingen. 

Het laten plaatsen van een houten schutting

Bij het zien van een houten schutting zal er snel gedacht worden aan de natuur en de traditionele look. Hout is een natuurlijk product en door het laten plaatsen van een houten schutting blijft deze natuurlijke uitstraling intact. De houten schuttingen van Kuiper Schuttingen zijn volledig voorzien van natuurlijke materialen. Doorgaans wordt de natuur als hoofd inspiratiebron gebruikt bij het kiezen van een schutting. Hierdoor is hout ook het meest voorkomende materiaal bij een schutting.
 
Het voordeel van een houten schutting is dat het resultaat direct zichtbaar is en weinig onderhoud nodig is. Het is overigens ook mogelijk om de scheidingen van de schutting te maken van bomen of struiken. Dit geeft een boost aan de natuurlijke uitstraling, maar het resultaat is minder snel zichtbaar en het vergt meer onderhoud. 
 
De volgende houtsoorten zijn te verkrijgen bij Kuiper Schuttingen:
 
Vurenhout
In Nederland wordt vurenhout het meest gekozen bij het laten plaatsen van een schutting, zodoende ook in Utrecht. Het is een hout dat afkomstig is van de fijnspar (ook wel bekend als de kerstboom). Vurenhout heeft een zeer zachte uitstraling met een geelachtige kleur. Het hout is overigens ook zacht hout en ideaal voor houtbewerking. Het hout is voorzien van nerven en noesten en dit zorgt voor een mooiere uitstraling. 
 
Grenenhout
Grenenhout is net als vurenhout een populaire houtsoort onder de schuttingen. Dit komt omdat het relatief dezelfde kenmerken heeft, maar het grote verschil is de donkere kleur en heeft doorgaans meer noesten en nerven dan vurenhout. Grenenhout is afkomstig van de grove den en zeer ideaal hout voor het laten plaatsen van een schutting in Utrecht. 
 
Douglas hout
Douglas hout is een soort met andere eigenschappen en wordt minder vaak gekozen. Het staat bekend als hout met een sterk karakter en het schittert met een rood geelachtige kleur. Het sterke karakter van het hout zorgt dat het weerbaar is tegen extreme weersomstandigheden, schimmels en insecten. Kies voor een Douglas houten schutting en profiteer van de lange levensduur van ongeveer 10 tot 15 jaar. 
 
Nobifix
Nobifix is onze laatste houtsoort en is onze luxere variant bij het laten plaatsen van een schutting. Nobifix is afkomstig van de Europese naaldhout en het wordt verwerkt tot kwalitatief hout door het gebruik van innovatieve technologieën. Het heeft een lange levensduur en is bestand tegen houtrot, insecten en schimmels. Nobifix is minder goedkoop dan de bovenstaande houtsoorten, maar is vergeleken met andere hardhouten weer relatief goedkoper en tevens milieuvriendelijker.

Het laten plaatsen van een betonnen schutting

Onze tweede categorie is de betonnen schutting en tevens onze moderne schutting. Het leuke aan beton is dat het gemaakt wordt door alternatieve wijze. Hierdoor kunnen wij zelf ruwere effecten toepassen aan de schutting. Wij kunnen door onze decoratieve structuren de uniekheid van de schutting vergroten. Het beton is in verschillende grijstinten te verkrijgen, van licht tot donker. De schutting wordt doorgaans verbonden met pilaren. 
 
Een betonnen schutting vergt nauwelijks onderhoud. Het is overigens ook mogelijk om een extra coatinglaag toe te brengen aan de schutting voor extra bescherming en een langere levensduur. Kijk samen met onze specialist naar diverse mogelijkheden voor het laten plaatsen van een betonnen schutting in Utrecht. 

Houten betonnen schutting

Kunt u geen keuze maken tussen een betonnen of een houten schutting? Geen probleem! U heeft namelijk de mogelijkheid om deze twee soorten samen te voegen tot één schutting. Combineer traditionele(natuur) sferen  met de moderne contouren en maak uw schutting extra uniek. De schutting zal dan uit twee lagen bestaan. Een onderlaag van beton en een bovenlaag van hout. Kiest u voor het laten plaatsen van een gecombineerde schutting, dan kunt u kiezen uit verschillende materialen, structuren en kleuren! 

Schutting op maat laten plaatsen

Kiest u voor Bjorn Kuiper, dan zorgen wij dat de schutting volledig op maat wordt ontworpen. Wij zullen daarbij passend advies geven. Kiest u voor Kuiper Schuttingen, dan kiest u voor deskundigheid, vakmanschap en uiteraard kwaliteit. Laat uw schutting plaatsen met echte passie en expertise
 
Wilt u een schutting laten plaatsen in Utrecht? Neem contact op of vul het online offerteformulier in en onze specialisten nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Kuiper Schuttingen staat voor u klaar! 
 
 
 
 

Stel direct uw GRATIS offerte samen

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een beton schutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie