Schutting laten plaatsen Zuid-Holland

Het hebben van een huis kent veel leuke features. Naast het hebben van een dak boven het hoofd kunnen vele ook genieten van een mooie tuin. Als de zon schijnt worden de stoelen buiten gezet, de barbecue gaat aan en u kunt genieten. Om volledig te kunnen genieten van de tuin, helpt Kuiper Schuttingen met het verhogen van de privacy en de veiligheid. 
 
Onze vakmannen zijn gespecialiseerd in het plaatsen van een schutting. Ze beschikken over deskundigheid, passie en ervaring om iedere tuin te voorzien van een passende en kwalitatieve schutting. Kuiper Schuttingen zorgt voor het volledige proces, van ontwerp tot advies tot het laten plaatsen van een schutting in Zuid Holland.     

Wat kan Kuiper Schuttingen voor u betekenen? 

Het selecteren van een passende schutting lijkt in eerste instantie zeer eenvoudig. Toch zijn er diverse kenmerken waar goed over nagedacht moet worden. Het zijn kenmerken die een extra dimensie geven aan de tuin. In onze catalogus zijn verschillende schuttingen weergegeven met ieder zijn eigen unieke uitstraling. 
 
Het is mogelijk om uw wensen door te geven en advies te vragen. Kuiper Schuttingen zorgt voor  een perfect op maat gemaakt ontwerp. Bent u tevreden, dan plaatsen wij de schutting doorgaans binnen één dag en profiteer van kwaliteit tegen een geschikte prijs.
 
Gebruik maken van de werkzaamheden van Kuiper schuttingen? Vul online de offerte in of neem contact op met een van onze vakmannen voor het laten plaatsen van een schutting in Zuid-Holland.
Direct & gratis online offerte aanvragen!

Schuttingen van Kuiper

Bij de schuttingen van Kuiper Schuttingen is het materiaal een zeer essentieel kenmerk. Voor het laten plaatsen van een schutting is er keuze uit drie categorieën. Schuttingen van hout, beton of gecombineerd (hout + beton). De categorieën worden hieronder behandeld om een beter beeld te geven over de schuttingen van Kuiper Schuttingen.

Schutting van hout

Hout wordt gezien als een natuurlijk materiaal, wat traditioneel het meeste voorkomt bij het laten plaatsen van een schutting. Het hebben van een natuurlijke tuin wordt door een houten schutting versterkt en de natuurlijkheid blijft intact. Wij werken daarom ook uitsluitend met 100% natuurlijke materialen. De natuur wordt overigens gezien als primaire inspiratiebron bij Nederlanders. Een hardhouten schutting brengt diverse voordelen met zich mee. Een voordeel van een houten schutting is dat het direct zichtbaar is en weinig onderhoud vergt. Het is een ideale materiaalkeuze voor het laten plaatsen van een schutting. 
 
De schuttingen worden aan elkaar gekoppeld door pilaren. Het is mogelijk om deze scheidingen te voorzien van bomen of struiken. Let hierbij wel op dat het resultaat niet direct zichtbaar is en dat er meer onderhoud gevraagd word.  
 
De volgende houtsoorten zijn verkrijgbaar bij Kuiper Schuttingen: 
 
Vurenhout
Vurenhout is voornamelijk bekend als de kerstboom, maar is bij het laten plaatsen van schuttingen zeer populair. Het is afkomstig van de fijnspar en heeft een zeer zachte geelachtige uitstraling. Het hout is daarnaast ook zeer ideaal voor bewerking door de zachtheid van het hout. Noesten en nerven zijn overigens ook zichtbaar in het hout, maar dit verstevigd de natuurlijkheid van het vurenhout. 
 
Grenenhout
Grenenhout is een houtsoort dat wederom populair is bij het plaatsen van schuttingen in Zuid-Holland. Grenenhout is afkomstig van de Grove Den en heeft een donkere kleur. Er zijn wederom nerven en noesten zichtbaar. Het wordt door vele verward met Vurenhout. Grenenhout heeft meer een fijne nerf en gewoonlijk een rechte draad.
 
Douglas hout
Waar de bovenstaande twee houtsoorten zeer bekend zijn, is dit bij de Douglas hout minder het geval. Het behoort tot het naaldhout en is van nature ontzettend sterk hout en is dus zeer geschikt hout voor een schutting in Zuid-Holland. Het is erg duurzaam hout en gaat zo een 15 jaar mee. Een ander voordeel is dat het hout niet snel verkleurd vergeleken met de andere houtsoorten en blijft die natuurlijke look behouden. 
 
Nobifix hout
Het alternatief voor hardhout is Nobifix. Het is extreem duurzaam hout dat afkomstig is van Europese naaldbomen. Het hoort ook tot een luxere houtsoort en gaat doorgaans zo een 25 jaar mee. Het voordeel van Nobifix is dat het uit Europa komt en is vergeleken met andere hardhouten een stuk goedkoper om een schutting van te laten plaatsen. Het is betrouwbaar, milieuvriendelijk, natuurlijk en betaalbaar (zoals Kuiper Schuttingen).

Schutting van beton

Heeft u een onderhoudsvrije tuin? Dan is een betonnen schutting zeker een goede aanvulling. Beton is voornamelijk van de moderne tijd en bieden voornamelijk een ruwere uitstraling. Beton is door de hedendaagse technieken zeer goed bewerkbaar. Een schutting van een beton laten plaatsen en toch genieten van een verfijnd detail? Dat is zeker mogelijk! Kies voor een decoratieve structuur, stijlvolle kleuren of een schitterende combi van donkere pilaren met lichte stukken beton. 
 
De betonnen schutting voorzien van een gewenste kleur? Dat is mogelijk door een extra coatinglaag toe te voegen in de gewenste kleur. Dit zorgt direct voor een extra beschermingslaag. Onderhoud is daarnaast nauwelijks nodig en gaat tientallen jaren mee. Mocht de schutting vies zijn, dan kunt u dit eenvoudig schoonspuiten. 

Combinatie van hout en beton

Mocht u beide materialen willen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Het zorgt voor een robuuste luxe schutting met de nodige natuurlijke uitstraling. Er zijn diverse stijlen, materialen, kleuren en hoogtes te verkrijgen en de schutting wordt volledig gemaakt naar uw wens. Bij het plaatsen van een schutting van hout en beton wordt normaliter de onderkant gemaakt van beton en de bovenkant van hout. Dit is voornamelijk om de stevigheid te garanderen.

Kies voor kwaliteit schuttingen 

Om het perfecte plaatje te genereren worden alle schuttingen op maat ontworpen, eventuele aanpassingen verricht en geplaatst. Kiest voor Kuiper Schuttingen, kies voor vakmanschap, deskundigheid en uiteraard kwaliteit. Laat uw schutting plaatsen met passie, expertise en profiteer van de extra bijkomende service
 
Een schutting laten plaatsen in Zuid-Holland? Kuiper Schuttingen staat voor u klaar. Vul online het offerteformulier in en wij nemen contact met u op om uw wensen door te nemen. 
Op zoek naar kwaliteit? Kies Kuiper Schuttingen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie