Maatregelen Kuiper Schuttingen i.v.m. COVID-19: Lees hier meer

Schutting laten plaatsen bij u in de buurt?

Heeft u behoefte aan meer privacy in uw tuin? Wilt u graag meer beschutting? Of bent u net trotse eigenaar van een nieuwbouwhuis en staat u op het punt uw tuin aan te pakken? Welke reden u ook heeft, een schutting laten plaatsen is de beste oplossing! Kuiper Schuttingen maakt uw schutting helemaal naar wens én volledig op maat. Met passie, vakmanschap en meer dan 25 jaar ervaring garanderen wij een topkwaliteit schutting, waar u jaren plezier van gaat hebben. Bekijk ons ruime assortiment en laat u verrassen!

Kuiper Schuttingen:

✔️ Topkwaliteit schuttingen
✔️ Meer dan 25 jaar ervaring en vakkennis
✔️ Meestal binnen één dag geplaatst
✔️ 100% Maatwerk

Vraag direct een offerte aan!

Schuttingen plaatsen in uw regio

Weert
Eindhoven
Breda
Nijmegen

Houten schutting laten plaatsen

Kiest u voor een houten schutting, dan kiest u voor een schutting die helemaal thuishoort in uw tuin. Door het gebruik van hout krijgt de schutting een mooie natuurlijke uitstraling, wat de schutting een sfeervol en prettige uitstraling geeft. Bovendien heeft u bij het kiezen van een houten schutting van Kuiper Schuttingen de keuze uit veel verschillende kwaliteit houtsoorten voor uw schutting:

Douglas

Een Douglas hout schutting is gemaakt van Douglas hout, en staat bekend om haar mooie natuurlijk rood-roze kleur en houtnerven. Douglas behoort tot duurzaamheidsklasse 3 en is hiermee uitermate geschikt als houten schutting. Zo ontvang je een schutting die bij alle weersomstandigheden stevig in de grond blijft staan, weerbaar is tegen insecten én bovenal er prachtig uitziet.

Bankirai

Bent u op zoek naar een houten schutting van topkwaliteit? Dan is Bankirai de houtsoort die u zoekt. Bankirai wordt gerekend tot de hardhout soorten en kent een levensduur van minimaal 25 jaar. Het hout is zeer geschikt voor een buitenomgeving, is bestand tegen plagen van insecten en schimmels en zal jarenlang stevig in de grond blijven staan. Een mooie natuurlijke schutting waar u jarenlang plezier van zal hebben.

Nobifix

Past een hardhouten schutting niet in uw budget, maar bent u wel op zoek naar een houten schutting met dezelfde eigenschappen in uw regio? Kuiper Schutting is één van de weinige aanbieders van een Nobifix hout schuting. Dit Europees naaldhout wordt op innovatieve wijze verduurzaamd en krijgt hiermee de eigenschappen van een echte hardhout schutting. Zo is de levensduur te vergelijken met een Bankirai schutting. Het enige verschil? De scherpe prijs!
schutting beton schutting grijs donau motief hout beton schutting bankirai
 

Grenen

Grenen hout is één van de bekendste houtsoorten voor houten schuttingen. Het hout bestaat uit veel kwasten en groeven en krijgt hiermee een mooie natuurlijke uitstraling, wat door velen geliefd wordt. Mede door een levensduur van minimaal 10 tot 12 jaar en de fijne zachte prijs, is een grenen schutting een geliefde houten schutting in Nederland.

Vuren

Vuren hout is afkomstig van de fijnspar en lijkt in uiterlijk veel op grenen. Het hout bevat echter minder noesten en kwasten en is ideaal wanneer u op zoek bent naar een natuurlijk strak uitziende schutting. Een vuren schutting is licht van kleur en smelt mooi samen met de natuurlijke elementen in een tuin. Net zoals een grenen schutting, kent vuren een levensduur van minimaal 10 tot 12 jaar. 

Modern en strak: beton schuttingen

Heeft u een moderne woning en tuin? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een schutting die past bij deze moderne stijl. Beton schuttingen hebben een tijdloos modern design en passen perfect bij het strak uiterlijk dat u zoekt. Door de moderne technologie is beton eenvoudig te bewerken, waardoor beton schuttingen in verschillende motieven en vormen kunnen worden gemaakt. Door de stevige en duurzame eigenschappen van beton, bent u tevens verzekerd van een schutting die onderhoudsvrij is én jarenlang prachtig in uw tuin zal staan.
 

Vraag direct een offerte aan!

Hout beton schutting in uw tuin

De natuurlijke looks van een houten schutting en de stevigheid van beton. Het is mogelijk! Met een unieke hout beton schutting van Kuiper Schuttingen. Het bovenstel van een hout beton schutting wordt gemaakt van een houtsoort naar keuze. Deze worden vervolgens bevestigd op een beton onderstel. Ook hierbij bepaalt u zelf het beton motief, beton kleur en afwerking. Hout beton schuttingen smelten hiermee perfect samen met de natuurlijke omgeving van uw tuin, maar kennen een lange levensduur door het betonnen onderstel. Zo is een hout beton schutting bestand tegen houtrot, plagen van insecten én extreme weersomstandigheden. Stel uw hout beton schutting nu eenvoudig en vrijblijvend samen bij Kuiper Schuttingen en ontvang snel gratis een offerte!

Topkwaliteit schutting laten plaatsen bij u in de regio?

Wilt u graag een schutting van topkwaliteit laten plaatsen bij u in de buurt? Kuiper Schuttingen is uw schutting specialist. Met ruim 25 jaar ervaring plaatsen wij dagelijks met passie, vakmanschap en precisie schuttingen. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats, kunnen wij elke schutting helemaal op maat maken. Zo plaatsen we ook bij u een schutting die helemaal past bij uw stijl en wensen. Stel nu gratis en vrijblijvend uw schutting samen of neem contact met ons op. Kuiper Schuttingen helpt u graag verder.

We hebben niet voor niets al vele honderden tevreden klanten in héél Nederland!

U kunt reeds vele positieve reviews van ons bekijken, dus u kunt er op vertrouwen dat we goed werk afleveren. Benieuwd naar deze klantenbeoordelingen? Neemt u dan een kijkje op onze klantenreacties pagina

Stel direct uw GRATIS offerte samen

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een beton schutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van u poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier eventueel een afbeelding van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie