Schutting laten plaatsen Assen met excellente service

Kuiper Schuttingen doet er alles aan om klanttevredenheid te realiseren. Door het ontwerpen, leveren en plaatsen van topkwaliteit schuttingen en het leveren van optimale service, vinden vele klanten de weg naar ons. Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat klanten ons met 9,3/10 beoordelen. Bent u op zoek naar een ervaren schuttingbouwer om een schutting te laten plaatsen in Assen en omstreken? Twijfel niet en laat uw schutting plaatsen door Kuiper Schuttingen.

Houten en betonnen schuttingen plaatsen in Assen

Hout is al jaren een populaire materiaalsoort voor schuttingen in Nederland. Door de goede prijs-kwaliteit verhouding en de natuurlijke look worden vele houten afscheidingen in tuinen geplaatst. Een grote vijand van hout is echter houtrot. Daarom worden bij Kuiper Schuttingen veelal de duurzame houtsoorten bankirai en douglas gebruikt.

Een andere mogelijkheid is het plaatsen van hout-beton en betonnen schuttingen. Beton zorgt voor extra stevigheid die houtrot verleden tijd maakt. Zowel houten als betonnen en hout-beton schuttingen zijn er in vele vormen, maten en motieven. Wilt u een kwaliteit schutting laten plaatsen in Assen en de omgeving van Assen? Overweeg dan uw schutting bij Kuiper Schuttingen te laten maken en plaatsen. Wij helpen u graag verder!

Een inspirerend portfolio

Een tuinafscheiding vormt een opvallend onderdeel in uw tuin. Daarom vinden wij het van belang dat u een schutting laat plaatsen die u ook echt mooi vindt. Kuiper Schuttingen heeft al ruim 20 jaar ervaring met het plaatsen van schuttingen. Daarom geven wij u het beste advies en ontvangt u minimaal 10 jaar garantie op uw schutting.

Bent u benieuwd naar de schuttingmogelijkheden? In ons uitgebreide portfolio hebben wij verschillende houten, betonnen en hout-beton schuttingen opgenomen zodat u zich kunt laten inspireren door ons eerdere werk. In samenspraak ontwerpen wij vervolgens de voor u perfecte schutting, waarvan u vervolgens jaren kunt genieten.

Wilt u een schutting laten plaatsen in Assen? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website of u kunt contact met ons opnemen.

Wij kunnen de volgende schuttingen voor u plaatsen:
gerelateerde werkgebieden
Wij zijn een gespecialiseerde schuttingbouwer die schuttingen zet in . U kunt erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit ontvangt, en daarom bieden we u 10 jaar garantie op de geplaatste schutting! Zoals u wellicht weet, zijn we werkzaam in heel Nederland. Zo plaatsen wij onder andere schuttingen in de volgende steden:
Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ