Schutting laten plaatsen Friesland

Wilt u een tuin volledig eigen maken? Dan is een schutting of afscheiding zeer geschikt. Bjorn Kuiper kan u helpen met het verbeteren van de veiligheid en het creëren van meer privacy, door simpelweg een praktische schutting te laten plaatsen. Bij Kuiper Schuttingen kunt u verschillende soorten schuttingen vinden die geschikt zijn voor diverse tuinen. Door de jarenlange ervaring is het vervaardigen en plaatsen van een tuinafscheiding een specialiteit geworden van Bjorn Kuiper. Wij verzorgen het gehele proces, van advies tot ontwerp tot het laten plaatsen van een schutting rondom Friesland.  

Waarom een schutting laten plaatsen in Friesland? 

Een schutting kan voor verschillende praktische elementen zorgen. Denk eens aan een duidelijke scheiding met de buren en dat vreemdelingen niet zomaar uw tuin kunnen betreden. Naast de praktische voordelen die een schutting kan hebben, maakt het een tuin ook af. Door de juiste schutting te kiezen kan het een boost geven aan de uitstraling van de tuin. Daarom staan wij klaar om een perfect design samen te stellen, zodat u ook kunt genieten van een schitterende tuin + schutting. In onze catalogus kunt u verschillende soorten schuttingen vinden met ieder zijn eigen kenmerken. Bespreek daarna samen met een van onze specialisten uw eigen wensen. Kies voor Kuiper Schuttingen om een schutting te laten plaatsen in Friesland
 
Kies Kuiper Schuttingen en profiteer van de volgende punten:
  • Topkwaliteit & maatwerk 
  • Plaatsing doorgaans binnen één dag
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Een minimale garantie van 10 jaar
  • 100% service & tevredenheidsgarantie 

Diverse soorten schuttingen

Wanneer u ervoor kiest om een schutting te laten plaatsen, dan komen daar meerdere aspecten bij kijken. Het is natuurlijk belangrijk dat de juiste keuzes worden gemaakt. Er zijn namelijk diverse soorten schuttingen die door ons op maat worden gemaakt met betrekking tot uw wensen. Hieronder zullen wij diverse materialen van onze schuttingen behandelen om een beter beeld te creëren.

Houten schutting laten plaatsen

Een houten schutting wordt gezien als de traditionele schutting met een natuurlijke uitstraling. Elke schutting van hout wordt overigens gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Door de natuurlijke uitstraling is het ook de meestvoorkomende schutting in Nederland, maar ook in Friesland. De natuur heeft vaak een primaire factor als het draait om inspiratie. Daarnaast wordt er een extra optie aangeboden, waarbij de scheidingen verwerkt worden door middel van bomen of struiken (dit vergt wel meer onderhoud). Het voordeel van een houten schutting is dat het resultaat direct zichtbaar is en weinig onderhoud nodig hebt in de toekomst. Bij Kuiper Schuttingen hebben wij de volgende houtsoorten ter beschikking. 

Vurenhout

Zoals hierboven werd vermeld is een houten schutting zeer populair en hieronder is vurenhout de meest voorkomende soort bij het laten plaatsen van een schutting. Vurenhout wordt gewonnen vanuit de fijnspar. De fijnspar kunt u herkennen tijdens de feestdagen, het is namelijk de boom die tijdens kerst bij velen thuis in de woonkamer te vinden is. Vurenhout heeft een zeer zachte, geelachtige kleur en door deze zachtheid is het hout zeer eenvoudig te bewerken tot een praktische schutting. Na het bewerken zullen er diverse nerven en noesten zichtbaar zijn, maar dit geeft de schutting een natuurlijke uitstraling. 

Grenenhout 

De tweede soort is grenenhout en is wederom zeer populair. Dit is overigens ook niet raar dat deze samen met vurenhout zeer populair zijn, ze lijken immers veel op elkaar. Grenenhout komt voort uit de grove den en heeft een donkere kleur. Mocht u kiezen om een schutting te laten plaatsen in Friesland die meer noesten en nerven heeft dan de vurenhouten schutting? Dan is de grenen zeer geschikt. De natuurlijke uitstraling komt hier goed naar voren en wordt daarom ook gezien als een zeer geschikte keuze. 

Douglas hout 

Douglas hout is een minder voorkomende houtsoort, maar dit maakt het hout niet minder mooi. Sterker nog Douglas hout staat bekend om zijn sterke eigenschappen en oogt zeer natuurlijk met een rood geelachtige tint. Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar. Het voordeel van deze soort is de sterkte en dat maakt het zeer weerbaar tegen extreme weersomstandigheden, schimmels en insecten. Kies om een Douglas houten schutting te laten plaatsen in Friesland en u kunt zeker 10 tot 15 jaar genieten van een prachtige schutting! 

Nobifix 

Nobifix is de laatste houtsoort die te verkrijgen is in ons assortiment. Nobifix behoort tot een van de luxere houtsoorten en is daarom ook een minder gekozen optie bij het kiezen van een schutting. Nobifix hout is afkomstig van de Europese naaldhout en dankzij innovatieve technologieën wordt het verwerkt tot kwalitatief hout met een lange levensduur. Het materiaal wordt na een lang proces pas geschikt gesteld voor Kuiper Schuttingen om daarna te kunnen gebruiken bij het laten plaatsen van een schutting. Nobifix valt onder hardhouten, maar is veel milieuvriendelijker en relatief goedkoper dan normaal hardhout. De schutting is overigens ook zeer weerbaar tegen insecten, houtrot en schimmels.  

Betonnen schutting laten plaatsen

Waar de houten schutting een traditionele stijl heeft, heeft een betonnen schutting een meer modernere stijl. De betonnen muur wordt middels alternatieve wijze geplaatst (in dit geval worden ze niet gemetseld) en dit zorgt voor een ruwere uitstraling. Er zijn diverse mogelijkheden die ieder zijn eigen decoratieve structuur heeft en een unieke stijl geven aan uw tuin. Bij betonnen schuttingen worden voornamelijk verbonden door pilaren. Deze zijn verkrijgbaar in lichte en donkere kleurtinten.
 
Het fijne van een betonnen schutting is dat er nauwelijks onderhoud bij komt kijken. Met name als er een extra coatinglaag wordt toegebracht aan de schutting. Dit is een extra beschermlaag en zorgt voor een langere levensduur van een betonnen schutting. De betonnen schutting kan volledig worden samengesteld naar uw wensen en samen zorgen we ervoor dat de schutting in zijn geheel past binnen de sferen van uw tuin. Bij Kuiper Schuttingen zijn er diverse mogelijkheden bij het laten plaatsen van een betonnen schutting rondom Friesland!   

Houten betonnen schuttingen

Bent u aan het twijfelen om een houten of een betonnen schutting te nemen? Dan bieden wij ook de mogelijkheid aan om deze te combineren. Stel een schutting samen met beide aspecten en maak uw schutting extra uniek. Wij adviseren een onderlaag van beton en een bovenlaag van hout. Een gecombineerde schutting laten plaatsen zorgt voor diverse combinaties van materialen, structuren en kleuren! 

Schutting op maat laten plaatsen

De schuttingen worden op maat ontworpen en geplaatst zoals de klant het wilt. Wij geven uitsluitend advies op verschillende kenmerken en mogelijkheden. Samen zorgen wij voor de perfecte schutting voor uw tuin. De schuttingen van Kuiper Schuttingen zijn voorzien van de beste kwaliteit en worden met vakmanschap en passie op maat gemaakt.
 
Wilt u een kwalitatieve schutting laten plaatsen in Friesland? Neem contact op met Kuiper schuttingen en onze specialisten staan voor uw klaar! 
Wij kunnen de volgende schuttingen voor u plaatsen:
gerelateerde werkgebieden
Wij zijn een gespecialiseerde schuttingbouwer die schuttingen zet in . U kunt erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit ontvangt, en daarom bieden we u 10 jaar garantie op de geplaatste schutting! Zoals u wellicht weet, zijn we werkzaam in heel Nederland. Zo plaatsen wij onder andere schuttingen in de volgende steden:

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie