Nieuwe schutting plaatsen in Gouda

Woont u in Gouda of wilt u in Gouda wonen en stelt u privacy in uw tuin op prijs? Een mooie en maatwerk schutting laten plaatsen in Gouda kunt u professioneel overlaten aan Kuiper Schuttingen. In samenspraak leveren wij de schutting die u voor ogen heeft, waarbij u zelf geen werk heeft. Kuiper Schuttingen ontwerpt, levert en plaatst schuttingen in Gouda en omstreken, maar ook in de rest van Nederland. Bij het plaatsen van een houten, betonnen of hout-beton schutting, helpen wij u graag verder. Wij beschikken over 20 jaar ervaring, waardoor wij met vakmanschap en geschikte schutting plaatsen in uw tuin. Wij adviseren u graag over de design-, materiaal- en afwerkingsmogelijkheden, zodat u onbeperkt kunt genieten van uw tuin.

Tuininrichting naar uw smaak

Kuiper Schuttingen ontwerpt schuttingen van diverse materialen die kunnen worden verwerkt in uw tuin. Of u nu een klassieke of moderne tuin heeft, voor iedere tuin is er een passende schutting die deze sfeer compleet maakt. Heeft u een klassieke tuin, dan kan deze prachtig worden aangevuld met een houten schutting. Een zeer populaire houtsoort is bankirai, een hardhout dat zeer lang meegaat. Hebt u juist een moderne tuin, dan kan u deze compleet maken met een betonnen schutting met een zelf gekozen motief. Ook het plaatsen van een hout-beton schutting is een mooie toevoeging aan uw tuin. Alle schuttingen zijn maatwerk, waardoor deze perfect past binnen uw tuin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens in ons schuttingportfolio.

Tuinhuisje of schutting laten plaatsen in Gouda

Bij Kuiper Schuttingen bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van een schutting. Wist u echter dat u bij ons ook terecht kunt voor een tuinhuisje, dat eventueel aansluit op het design van uw schutting? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of een kostenplaatje voor het plaatsen van een schutting of tuinhuisje? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website of neem telefonisch of via e-mail contact met ons op. Wij staan voor u klaar en zorgen dat uw tuin er weer prachtig uit gaat zien.

Wij kunnen de volgende schuttingen voor u plaatsen:
gerelateerde werkgebieden
Wij zijn een gespecialiseerde schuttingbouwer die schuttingen zet in . U kunt erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit ontvangt, en daarom bieden we u 10 jaar garantie op de geplaatste schutting! Zoals u wellicht weet, zijn we werkzaam in heel Nederland. Zo plaatsen wij onder andere schuttingen in de volgende steden:
Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ