Schutting laten plaatsen Groningen

Een tuin heeft veke praktische functies hebben, zoals het laten spelen van kinderen in de tuin. Door een schutting of afscheiding te plaatsen kunt u de tuin helemaal eigen maken, maar verbeterd u tegelijkertijd ook de veiligheid en de privacy. Dit kan eenvoudig gedaan worden door een schutting te laten plaatsen door Kuiper Schuttingen. Bjorn Kuiper heeft jarenlang ervaring opgedaan en is hiermee specialist in het advies geven, ontwerpen en het laten plaatsen van een geschikte schutting rondom Groningen. Wij bieden graag een helpende hand! 

Waarom een schutting laten plaatsen in Groningen

Een schutting heeft meerdere praktische voordelen. Als eerst dient het als een scheiding tussen grondgebieden (openbare plekken of met de buren) en zorgt ervoor dat vreemdelingen niet eenvoudig binnen kunnen wandelen. Overdag is het fijn dat mensen niet zomaar mee kunnen genieten van uw activiteiten en in de nacht is het lastiger om de tuin te betreden. Daarnaast zorgt een schutting ook voor de nodige uitstraling van een tuin. Wanneer u kiest voor Kuiper Schuttingen kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden met ieder zijn eigen kenmerken. Kijk samen met een specialist naar perfecte schutting en de schutting laten plaatsen in Groningen kunt u overlaten aan onze vakmannen. 
 
Wanneer er gekozen wordt voor Kuiper Schuttingen profiteert u van het volgende:
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Topkwaliteit & maatwerk 
  • Plaatsing doorgaans binnen één dag
  • Een minimale garantie van 10 jaar
  • 100% service & tevredenheidsgarantie 

Diverse soorten schuttingen 

Mocht u ervoor kiezen om een schutting te laten plaatsen, dan komen er een aantal specificaties bij kijken. Deze specificaties kunt u volledig zelf invullen en de schutting geheel eigen maken. Er zijn diverse soorten schuttingen waaruit u kunt kiezen en die door ons op maat wordt gemaakt. Om een beter beeld te geven zullen wij diverse materialen van onze schuttingen behandelen. 

Schutting van hout laten plaatsen

De houten schutting hebben een mooie natuurlijke uitstraling en worden gezien als de traditionele schutting. De natuurlijkheid willen wij ook zo hoog mogelijk houden en daarom wordt alle houten schuttingen gemaakt van 100% natuurlijke materialen. De houten schutting komt het meeste voor in Nederland en ook in Groningen. Dit komt voornamelijk omdat de Nederlander de natuur als primaire inspiratiebron gebruikt en dan past de houten schutting precies in het straatje. Wanneer er gekozen wordt om een houten schutting te laten plaatsen is het resultaat direct zichtbaar en onderhoud komt nauwelijks aan bod. De volgende houtsoorten zijn te vinden bij Kuiper Schuttingen: 

Vurenhout 

Onder de houten schuttingen is vurenhout ontzettend populair en wordt relatief vaak gekozen als gewenste houtsoort bij het laten plaatsen van een schutting. Vurenhout is afkomstig van de fijnspar, de boom die ook fungeert als kerstboom tijdens de feestdagen. Het heeft een zachte geelachtige kleur en is zeer ideaal om te bewerken tot een schutting door deze zachtheid. De natuur straalt er vanaf en dit wordt alleen nog maar versterkt door de zichtbaarheid van de knoesten en nerven in het hout. 

Grenenhout

Grenenhout is, net zoals vurenhout, ontzettend populair onder de Nederlanders. Dit is ook niet gek dat vurenhout en grenenhout beide populair zijn, aangezien de twee houtsoorten veel vergelijkbare kenmerken hebben. Grenenhout heeft in dit geval wel een donkere kleur en is afkomstig van de grove den. Grenenhout is daarnaast ook meer dan geschikt om in Groningen een natuurlijke schutting te laten plaatsen door de hoeveelheid noesten en nerven die zichtbaar zijn. Op basis van natuurlijkheid en kwaliteit is het dan ook een zeer geschikte keuze voor een schutting. 

Douglas hout 

Een minder voorkomende houtsoort is de Douglas hout, maar dit maakt het hout er niet minder op. Het hout wordt verkregen van de Douglasspar en heeft een rood geelachtige kleur. Het wordt gezien als een houtsoort met krachtige eigenschappen. Deze krachtige eigenschappen is niet alleen op het oog te zien, maar in praktijk geldt dit wederom. Het maakt zich weerbaar tegen extreme weersomstandigheden, schimmels en insecten. Mocht u kiezen om een Douglas houten schutting te laten plaatsen in Groningen, dan kunt u zeker 10 tot 15 jaar lang genieten van een prachtige schutting! 

Nobifix 

De laatste houtsoort is ook meteen de luxere houtsoort die gevonden kan worden in het assortiment van Kuiper Schuttingen. Het is afkomstig van de Europese naaldhout en wordt door middel van innovatieve technologieën verwerkt tot kwalitatief hout. Na een lang proces wordt het hout ter beschikking gesteld voor Kuiper Schuttingen om met het materiaal een schutting te laten plaatsen.  Nobifix valt overigens onder de hardhouten, maar het is milieuvriendelijker en relatief goedkoper dan de meeste hardhouten. De schutting kan daarnaast ook zeer goed weren tegen houtrot, schimmels en insecten en heeft een lange levensduur. 

Het laten plaatsen van een betonnen schutting

Mocht u meer geïnteresseerd zijn in een modernere stijl, dan komen we uit bij onze betonnen schuttingen. Hierbij moet u niet denken aan een gemetselde muur, maar het beton wordt op alternatieve wijze geplaatst. Het mooie aan deze manier is dat de ruwe uitstraling zichtbaar wordt gemaakt en dat maakt het moderner. Bij Kuiper Schuttingen hebben wij meerdere decoratieve structuren die ieder zijn unieke stijl geeft aan uw tuin. Betonnen schuttingen worden verbonden aan de hand van pilaren. Er zijn lichtere en donkere kleuren te verkrijgen en combineren is uiteraard mogelijk. 
 
Bij betonnen schuttingen is onderhoud nauwelijks nodig. Dit komt voornamelijk omdat bij het plaatsen van schutting, er een extra coatinglaag wordt toegebracht. Deze coatinglaag is een beschermlaag die de levensduur ook verlengt van de schutting. De betonnen schutting kan volledig worden samengesteld en samen met de specialist zorgen we ervoor dat de schutting past binnen de sferen van uw tuin. Bij Kuiper Schuttingen zijn er diverse mogelijkheden bij het laten plaatsen van een betonnen schutting in Groningen!   

Houten betonnen schutting

Mocht u twijfelen tussen hout en beton, dan is het ook mogelijk om deze samen te voegen. Creëer een schutting waarbij beide kenmerken naar voren komen en maak de schutting nog unieker. Wij raden een betonnen onderlaag aan om vervolgens de bovenkant af te werken met houten materialen. Een hout-beton schutting laten plaatsen zorgt voor diverse combinaties van structuren, materialen en kleuren. 

Schutting op maat

Een schutting laten plaatsen kan volledig op maat gebeurd worden. Wij geven uitsluitend advies op verschillende specificaties, maar uiteindelijk wordt het ontwerp op maat gemaakt en geplaatst. De schuttingen van Kuiper Schuttingen zijn uiteraard voorzien van de beste kwaliteit materialen en worden met passie en vakmanschap op maat gemaakt.
 
Wilt u een kwalitatieve schutting laten plaatsen in Groningen? Neem contact op met Kuiper schuttingen en onze specialisten staan voor uw klaar! 
Wij kunnen de volgende schuttingen voor u plaatsen:
gerelateerde werkgebieden
Wij zijn een gespecialiseerde schuttingbouwer die schuttingen zet in . U kunt erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit ontvangt, en daarom bieden we u 10 jaar garantie op de geplaatste schutting! Zoals u wellicht weet, zijn we werkzaam in heel Nederland. Zo plaatsen wij onder andere schuttingen in de volgende steden:

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie