Nieuwe schutting (laten) plaatsen Lelystad

Wenst u meer privacy in de tuin, wilt u de erfgrens bepalen of gewoon een nieuwe tuinomheining? Laat dan een nieuwe schutting zetten door Kuiper Schuttingen. Ons hoofdkantoor is gelegen in het Brabantse Helmond, maar wij zijn vaak actief in de regio Flevoland. Door onze landelijke service vinden veel klanten de weg naar ons. En dit is niet voor niets! Wij hebben namelijk al meer dan 20 jaar ervaring in de schuttingbranche. Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding en een vrijblijvend advies. Genoeg redenen om uw schutting in Lelystad te laten plaatsen door dé echte specialist.

Een scala aan schuttingen

Tegenwoordig is er een enorme diversiteit aan schuttingen. Hoewel vroeger voornamelijk hout op de markt was, is nu de beton schutting niet meer weg te denken. Ook de combinatie hout-beton is een steeds geliefdere samenstelling. Naast de stoere-warme uitstraling, beschermt het beton de rest van de tuinafscheiding tegen eventuele houtrot. Wilt u liever een bijzondere schutting laten plaatsen in Lelystad? Kies dan voor een duurzame houtsoort als bankirai of douglas. Deze houtsoorten staan bekend om de extra lange levensduur en de rossige kleur. Daarbij is bankirai erg in opkomst en niet vergelijkbaar met grenen of vuren hout. Indien u een eigentijdse schutting wenst, is het mogelijk om er een te laten ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor strak en modern of voor een uniek gaasscherm om meer ruimte te creëren.

De plaatsing van onze duurzame schuttingen

Bij Kuiper Schuttingen streven wij naar 100% tevredenheid van u! Om de nieuwe schuttingeigenaren zo goed mogelijk van dienst te zijn, vinden wij een eerlijk en passend advies op maat van uiterst belang. Ook na de plaatsing van uw nieuwe schutting in Lelystad leveren wij de juiste nazorg, zoals een garantietermijn van minimaal 10 jaar. Mocht u onverhinderd andere lasten ervaren met een geplaatste tuinafscheiding, wij zijn 6 dagen per week van 09:00 tot 19:00 telefonisch bereikbaar. Benieuwd naar klantenervaringen? Bekijk onze beoordelingen of bezoek de Facebookpagina.

Wij kunnen de volgende schuttingen voor u plaatsen:
gerelateerde werkgebieden
Wij zijn een gespecialiseerde schuttingbouwer die schuttingen zet in . U kunt erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit ontvangt, en daarom bieden we u 10 jaar garantie op de geplaatste schutting! Zoals u wellicht weet, zijn we werkzaam in heel Nederland. Zo plaatsen wij onder andere schuttingen in de volgende steden:
Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België