Schutting laten plaatsen Limburg

Wilt u een schutting laten plaatsen in Limburg? Laten we hier wat dieper op ingaan. Om een tuin volledig eigen te maken, worden deze afgeschermd met een schutting of afscheiding. Het zorgt voor extra privacy en veiligheid. Kuiper Schuttingen helpt met het plaatsen van een geschikte schutting. Het vervaardigen en plaatsen van tuinafscheidingen en schuttingen is de specialiteit van Bjorn Kuiper door zijn jarenlange ervaring. Wij zorgen voor een geheel proces, van het ontwerpen tot een schutting laten plaatsen in Limburg. 

Waarom een schutting laten plaatsen in Limburg?

De bevolking groeit in Limburg en dit zorgt voor een stijging in de huizenbouw. Bij een huis zit vaak een tuin inbegrepen, maar deze zitten vaak vast aan de tuin van de buren of aan een openbare plek. Door een mooie schutting te laten plaatsen kunt u uw eigen grond af te schermen van andere tuinen. Er komen verschillende specificaties bij kijken en daar wilt Kuiper schuttingen mee helpen. Welke look past het bij uw tuin? Maak samen met een van onze specialisten een ontwerp en kies ervoor om uw schutting te laten plaatsen in Limburg. Woont u niet in Limburg? Wees gerust! Wij bieden onze diensten landelijk aan, dus ook in Noord-Brabant bijvoorbeeld.
 
Door gebruik te maken van Kuiper Schuttingen profiteert u van de volgende punten:
  • Minimaal 10 jaar garantie
  • Maatwerk & topkwaliteit
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • 100% Service & Tevredenheidsgarantie
  • Doorgaans binnen één dag geplaatst

Verschillende soorten schuttingen

Een schutting laten plaatsen is niet in een tel gedaan. Dit komt voornamelijk omdat er meerdere soorten schuttingen zijn en deze op maat gemaakt dienen te worden op uw tuin. U kunt samen met onze specialist een ontwerp maken. Mocht u al informatie willen hebben over een schutting, dan kunt u dat hieronder vinden. 

Houten schutting laten plaatsen

De eerste vorm van schuttingen zijn gemaakt van hout. Het geeft vaak een natuurlijke look en er wordt ook gebruik gemaakt van 100% natuurlijke houtmaterialen. De meeste schuttingen in Nederland zijn van hout gemaakt en dit komt voornamelijk doordat ze zich laten inspireren door de natuur. U kunt ook kiezen voor een scheiding van bomen of struiken, maar dit vergt extra onderhoud. Met een houten schutting heeft u direct resultaat en er is weinig onderhoud nodig in de toekomst. Bij een schutting laten plaatsen dient u rekening te houden met de volgende houtsoorten: 

Vurenhout

Een schutting laten plaatsen van vurenhout is de populairste optie onder de Nederlanders. Vurenhout wordt gewonnen van de fijnspar. Het heeft een gele, zachte kleur die door de klanten vaak als favoriet wordt beschouwd. De fijnspar fungeert overigens ook als kerstboom. Vuren is zeer bewerkbaar voor een houten schutting, doordat het een zachte eigenschap heeft. De natuurlijke uitstraling komt voornamelijk door de nerven en noesten die in de schutting zichtbaar zijn. 

Grenenhout

Een grenen schutting is afkomstig van de grove den. De uitstraling van de deze schutting is te vergelijken met een vuren schutting, maar onderscheid zich weer door verschillende kenmerken. De grenen schutting heeft onder andere meer noesten en nerven in het hout en is het donkerder van kleur. Het past overigens wederom in iedere tuin en geeft een zeer natuurlijke uitstraling. Een  grenen schutting laten plaatsen in Limburg is dan ook een veel voorkomende keus. 

Douglas hout 

Het hout van de Douglasspar is een minder voorkomende houtsoort vergeleken met de vuren en genen schutting. Dit maakt de Douglas houten schutting niet minder aantrekkelijk. Het heeft voornamelijk een sterke eigenschap en oogt wederom natuurlijk met zijn geel tot rode kleurtint. Het is van nature een zeer sterke houtsoort, waardoor de levensduur minimaal 10 tot 15 jaar is. Door de sterkte van het hout is het zeer weerbaar tegen extreme weersomstandigheden, insecten en schimmels. Geniet jarenlang van een schitterende schutting door één Douglas houten schutting te laten plaatsen in Limburg! 

Nobifix hout 

Wilt u één luxe houten schutting laten plaatsen in Limburg? Dan is de schutting van Nobifix hout zeer geschikt hiervoor. Het is afkomstig van Europees naaldhout. Het wordt door middel van innovatieve technologieën verwerkt tot hout met een lange levensduur om vervolgens als schutting te laten plaatsen in Limburg. Nobifix hout is een hardhout dat milieuvriendelijk geproduceerd is en relatief goedkoper is dan echt hardhout. Het beschermd zichzelf zeer goed tegen insecten, schimmels en houtrot. 

Betonnen schutting laten plaatsen

Mocht u een schutting willen hebben met een modernere stijl, dan komen de betonnen schuttingen zeer zeker van pas. Het wordt voornamelijk gezien als een alternatief van een gemetselde muur, maar een betonnen schutting zorgt voor een mooiere ruwe uitstraling. U kunt kiezen voor een verschillende decoratieve structuren die zeer stijlvol zijn en er is keuze voor donkere, lichtere of gecombineerde kleuren van het beton en de pilaren. 
 
Het voordeel van een betonnen schutting is het dat het nauwelijks onderhoud nodig heeft. Mocht u een kleur in gedachte hebben, dan kan dit toegebracht worden door middel van een coating laag. Dit geeft weer extra bescherming aan het beton en gaan ze jarenlang mee. De betonnen schuttingen worden op basis van uw wensen aangepast, waardoor het in de sferen van uw tuin past. Bij Kuiper Schuttingen zijn er veel mogelijkheden ter beschikken om de ideale betonnen schutting te laten plaatsen in Limburg! 

Houten betonnen schutting 

De houten betonnen schutting is een ideale manier om de natuurlijke uitstraling te combineren met de moderne uitstraling. Door te kiezen van een samensmelting van deze twee soorten, krijgt u een unieke schutting. Het onderstel wordt gemaakt van betonnen materialen en de bovenzijde wordt voorzien van houten schuttingplanken. Door één hout betonnen schutting te laten plaatsen kunt u kiezen uit diverse combinaties van materiaal, structuren en kleuren. Het zorgt overigens niet voor unieke samenstellingen, maar ook voor stevige schuttingen. 

Schuttingen op maat laten plaatsen 

Alle schuttingen die door Kuiper Schuttingen worden ontworpen, worden volledig op maat gemaakt en naar de wensen van de klant. Wij geven uitsluitend advies op uw wensen. Uiteindelijk zal er een ideale, gepaste schutting tot stand komen die op maat geplaatst zal worden. De schuttingen van Kuiper Schuttingen zijn allemaal voorzien van de beste kwaliteit en worden met vakkundigheid op maat gemaakt.
 
Wilt u een kwalitatieve schutting laten plaatsen in Limburg? Neem dan contact op met Kuiper Schuttingen en vraag naar een van onze specialisten!
Wij kunnen de volgende schuttingen voor u plaatsen:
gerelateerde werkgebieden
Wij zijn een gespecialiseerde schuttingbouwer die schuttingen zet in . U kunt erop vertrouwen dat u de beste kwaliteit ontvangt, en daarom bieden we u 10 jaar garantie op de geplaatste schutting! Zoals u wellicht weet, zijn we werkzaam in heel Nederland. Zo plaatsen wij onder andere schuttingen in de volgende steden:

Stel direct uw GRATIS offerte samen

Let op:
In verband met drukte kan het 5 dagen duren voordat we bij u terugkomen met een offerte.

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een semi-luxe beton-houtschutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie