Tuinafscheiding laten zetten

Wanneer u wilt genieten van privacy en comfort in uw tuin, dan is een tuinafscheiding geen verkeerde keuze. Het maakt uw tuin compleet. Bij het kiezen van de juiste afrastering is het belangrijk om rekening te houden met de sfeer van uw tuin. Wilt u graag een rustieke en robuuste uitstraling in uw tuin? Kies dan voor een krachtig materiaal zoals steen of beton, eventueel in combinatie met hout. Heeft u liever een tuinafscheiding met een natuurlijke uitstraling? In dat geval heeft u de keuze uit diverse houtsoorten Zodoende kunt u een tuinafscheiding kiezen die volledig aansluit bij uw tuin en gewenste uitstraling.

Van Douglas tot Bankirai

Kuiper Schuttingen plaatst tuinafscheidingen van diverse houtsoorten. U kunt dan bijvoorbeeld kiezen voor Bankirai. Het voordeel van bankirai hout is dat het goed bestand is tegen schimmels en insecten. Een bankirai tuinafscheiding kan tegen een stootje en is bestand tegen alle Nederlandse weertypes. Ook is deze houtsoort zeer duurzaam. De houtsoort blijft minstens 25 jaar lang goed.

Wilt u een tuinafscheiding laten plaatsen? Kuiper Schuttingen is u graag van dienst.

Verschillende soorten schuttingen

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om uw tuin te omheinen. Welk soort tuinafscheiding voor u geschikt is, hangt af van uw budget en wensen. Kuiper Schuttingen kan een schutting altijd aanpassen op individuele wensen. Zo kunt u zorgen voor extra privacy met een hogere schutting. Bent u niet zo van het actief onderhouden? Een beton tuinafscheiding vergt minder onderhoud dan een houten schutting. U heeft dan geen last van houtrot en hoeft nooit te beitsen.

De medewerkers van Kuiper Schuttingen staan voor u klaar. Zij kijken samen met u naar de beste oplossing. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen omtrent het laten plaatsen van een tuinafscheiding.

Toepassing tuinafscheiding in uw eigen tuin

U kunt door Kuiper Schuttingen uw eigen ideale tuinafscheiding laten plaatsen. We houden rekening met uw wensen en zo kunt u een unieke omheining laten creëren. Combineer bijvoorbeeld bankirai hout met andere materialen, of laat beton met hout combineren.

Heeft u zelf iets in gedachten of wenst u hulp bij het uitdenken van een mooie omheining voor uw tuin? Neem dan contact op met Kuiper Schuttingen. Onze medewerkers kunnen u helpen met het concreet maken van uw tuinafscheiding idee.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België