Tuinhuisjes

Een multifunctioneel tuinhuisje is tegenwoordig een veel gezien houten bouwwerk in tuinen. Dat is niet vreemd, want een dergelijk houten schuurtje kan voor ontzettend veel doeleinden worden gebruikt. Zo fungeert het natuurlijk als extra opbergruimte voor bijvoorbeeld tuinmeubilair en dergelijke, maar het is daarnaast ook een opvallend element in uw tuin. Bent u op zoek naar een tuinhuisje, blokhut of andersoortige berging? Bij Kuiper Schuttingen kunnen we u beslist van dienst zijn.

Verschillende soorten bergingen

Zoals we reeds hierboven vertelden, zijn er dus verschillende soorten bergingen en tuinhuisjes. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten tuinhuis met raam, of juist een zonder ramen. Krijgt de berging een typische chalet uitstraling, of gaat u voor een modernere variant? Wordt het een open tuinhuisje of een dichte schuur? Kiest u voor een plat of schuin dak? De mogelijkheden omtrent tuinhuisjes zijn als eindeloos te bestempelen. Kuiper Schuttingen kan u helpen om extra opslagruimte te creëren, maar dan op een zodanige manier dat het ook nog eens mooi in uw tuin staat. Kuiper maakt gebruik van de beste materialen voor een kwalitatief en duurzaam resultaat.

Houten tuinhuisje laten plaatsen?

Kuiper Schuttingen werkt volgens een plan, zodat u precies weet waar u aan toe bent. We beginnen met een ontwerp, standaard of volledig op maat gemaakt, dat door u kan worden gekeurd. Uiteraard krijgt u de kans om aanpassingen aan te brengen aan het design. Zo krijgt u het precies het houten tuinhuisje dat aansluit bij uw persoonlijke wensen. We kijken ook naar uw huis en tuin, om zo één geheel te creëren. Bij een goedkeuring komen we vervolgens uw nieuwe houten tuinhuis plaatsen op een datum en tijd dat het u goed uitkomt. Wij leveren onze diensten en producten in heel Nederland en België.

Heeft u interesse in een mooie houten tuinhuis of berging, of wenst u meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ