Nieuwe tuinschermen laten plaatsen

Wanneer mensen hun tuin gaan aanpassen, wordt de schutting vaak vergeten. Dat is jammer, want bij een opgeknapte tuin horen ook mooie tuinschermen. Wilt u dus nieuwe tuinschermen laten zetten, dan heeft Kuiper Schuttingen een ruimte keuze. Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit dus u heeft er jarenlang plezier van. Tegenwoordig is het niet meer zo dat u alleen houten tuinschermen kunt laten plaatsen. Het is ook mogelijk om beton te gebruiken, al dan niet in combinatie met hout. Dit geeft toch een wat ruwere uitstraling, wat erg mooi kan zijn in een tuin. Wanneer u nog niet precies weet wat voor tuinschermen u wilt laten plaatsen, dan gaan we graag met u in gesprek. Door onze jarenlange ervaring weten we wat wel en niet werkt, en kunnen we uw wensen goed omzetten in een passend schuttingontwerp.

Kuiper Schuttingen heeft meer dan twintig jaar ervaring in het plaatsen van onder andere tuinschuttingen. Wij zijn daardoor op de hoogte van de laatste trends en technieken. U kunt bij ons terecht voor houten schermen, maar wij leveren ook betonnen schuttingen, bankirai schuttingen en design schuttingen.

Wij zijn u graag van dienst

Wilt u graag iets anders dan de standaard tuinschermen laten plaatsen? Bjorn Kuiper van Kuiper Schuttingen helpt u graag verder. Een bankirai schutting is bijvoorbeeld erg mooi. Dit hardhout van hoge kwaliteit gaat lang mee en staat ook nog eens zeer stijlvol. Wilt u een modernere uitstraling aan uw tuin geven, dan is een betonschutting een goede keuze. Deze schutting kunt u volledig aanpassen aan uw wensen en voorkeuren. Kies bijvoorbeeld een mooi motief voor op het beton. Dit geeft de schutting een hele andere uitstraling. Wilt u ook tuinschermen laten plaatsen, dan helpen wij u graag verder!

Meer informatie over een tuinscherm laten plaatsen?

Wanneer u graag meer wilt weten over het laten plaatsen van tuinschermen, de mogelijkheden op het gebied van materialen en ontwerp, en het bijbehorende kostenplaatje? U kunt altijd even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze en adviseren u waar nodig. Samen met u vinden we de perfecte tuinafscheiding die past bij uw wensen en uw tuin.

Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ