Tuinscherm laten plaatsen?

Bij een gerenoveerde tuin hoort natuurlijk ook een mooi tuinscherm. Deze schutting mag dan ook zeker niet vergeten worden. Wanneer u een tuinscherm wilt laten plaatsen, dan heeft u bij Kuiper Schuttingen een ruime keuze. Tegenwoordig heeft u veel meer keuze dan alleen houten tuinschermen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een betonnen tuinafscheiding voor een ruwere uitstraling? Of een hout-beton schutting, een combinatie van de warmte van hout en de duurzaamheid van beton? Doordat wij uitsluitend werken met hoogwaardige kwalitatieve producten heeft u er jarenlang profijt van als u een tuinscherm door ons laat plaatsen. Wanneer u nog niet exact weet wat voor tuinscherm u wilt laten plaatsen, dan adviseren wij u graag. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw wensen als geen ander omzetten in een passend schuttingontwerp.

Gratis online offerte aanvragen!

Alle ins-en-outs over tuinschermen

Voordat u een tuinscherm laat plaatsen, is het natuurlijk verstandig om goed op de hoogte te zijn van de soorten tuinafscheiding varianten. U wilt immers toch weten wat u koopt? Tuinschermen zijn er namelijk in vele soorten en maten. Daarbij wordt het aanbod alleen maar groter en groter door de toenemende trends in deze branche. Jaren geleden was het heel normaal om niet altijd privacy te hebben. Maar tegenwoordig wilt iedereen zo snel mogelijk een tuinomheining met zo veel mogelijk privacy en zo min mogelijk onderhoud. 

Kies een schutting die bij u past!

Tuinschermen zijn op te delen in verschillende categorieën. De kwaliteit, levensduur en duurzaamheid hangt volledig af van het soort materiaal. Dat houdt in dat elke tuinomheining een andere prijs-kwaliteitsverhouding heeft. Op het moment dat u zich aan het oriënteren bent over een schutting voor in uw tuin, dan kunt u het beste advies inwinnen door een ervaren schuttingbouwer te benaderen. Een stap in de goede richting is om alvast de verschillende materiaalsoorten te bekijken. Zo heeft u namelijk betonschuttingen voor een extra lange levensduur, hout-beton schuttingen voor een warme houtkleur look, houten schuttingen voor een tijdloze afscheiding, hardhouten tuinafscheiding voor een hoge duurzaamheid en een douglas schutting voor een bijzondere aanvulling op uw tuin.

Wat kosten tuinschermen?

Veel mensen vragen zich af wat de kosten zijn voor het plaatsen van tuinschermen. Het genieten van privacy in de tuin zonder nieuwsgierige blikken is voor velen een waardevolle investering. Maar wat kost het eigenlijk om een schutting te laten plaatsen? de uiteindelijke prijs sterk afhankelijk van het gekozen materiaal. Een hardhouten tuinscherm zal bijvoorbeeld duurder zijn dan een scherm van geïmpregneerd hout. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u gebruik maken van onze schutting samensteller. Onze offerte geeft u een volledig inzicht in de kosten, inclusief aankoop, levering én plaatsing van de schutting. Wij begrijpen dat tijd en precisie essentieel zijn bij het plaatsen van een schutting. Als specialisten in het vak zorgen wij ervoor dat het proces professioneel en efficiënt wordt uitgevoerd. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Kuiper Schuttingen uw buitenruimte kan transformeren met een hoogwaardige schutting, geplaatst met vakmanschap en toewijding.

Tuinschermen aanbieding

Wilt u een tuinscherm laten plaatsen voor de scherpste prijs tegen de beste kwaliteit? Dan bent u bij Kuiper Schuttingen aan het juiste adres. Al onze schuttingen zijn namelijk van topkwaliteit, maar wel nog steeds betaalbaar. Wat u ook wenst, samen krijgen wij het voor elkaar! Maak uw tuin dus af met een geweldig tuinscherm van Kuiper Schuttingen.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over het laten plaatsen van tuinafscheidingen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden op het gebied van ontwerp en materialen? Of bent u benieuwd naar het kostenplaatje? Dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Kuiper Schuttingen helpt u graag bij het maken van de juiste keuze en adviseert u waar nodig. Samen vinden wij dé perfecte tuinafscheiding die aansluit bij uw wensen en uw tuin. Of u nu woonachtig bent in Utrecht, Noord-Holland, Gelderland of Limburg, wij staan voor u klaar!

Stel direct uw GRATIS offerte samen

01. Soort schutting

Maak een keuze uit een standaard schutting, een luxe beton-houtenschutting of een beton schutting.

Wat is dit?
Soort schutting?
Wat is dit?
Nieuwbouw?

02. Motief en kleur

Maak een keuze uit de onderstaande motieven en kleuropties

Wat is dit?
Motief van uw onderplaten
Rots
Rots motief
Nostalgie
nostalgie
Romeins
romeins
Graniet
Motief
Klassiek steen
klassiek steen
Elbe
Elbe
Glad
glad
Donau
Wat is dit?
Motief van uw betonpalen
Wat is dit?
kleur van de betonpalen

03. Detail en afwerking

Selecteer hier de details en afwerking van uw schuttings.

Wat is dit?
Afwerking betonpaal
Wat is dit?
afdekkap betonschutting
Wat is dit?
Kies houtsoort
Wat is dit?
Afwerking houten schermen
Wat is dit?
Dichtheid van houten schermen
Wat is dit?
Siervak?

Aantal

Aantal

Aantal

04. Afmetingen

Heeft u uw perceel of tuin zelf opgemeten dan kunt u hieronder de afmetingen doorgeven. Download het tekenblad en teken uw situatie. Aan het einde van dit formulier kunt u dit tekenblad toevoegen

Download tekenblad
Wat is dit?
Afmetingen schutting

Hoogte van de schutting in centimeters

Lengte van de schutting in meters

Inclusief poort(en)

Aantal hoeken

05. Poort

Geef hier aan of u een poort wilt. Een poort in de schutting is niet verplicht.

Wat is dit?
Wilt u een poort?
Wat is dit?
Welk type poort wilt u?
Wat is dit?
Hoeveel poorten wilt u?
Wat is dit?
Afmeting van uw poort?

06. Persoonlijke gegevens

Vul hier uw persoonlijke gegevens in..

Aanhef (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Straatnaam en huisnummer (verplicht)

Land (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer of mobiel nummer (verplicht)

E-mail adres (verplicht)

Wanneer mag de schutting geplaatst worden? (verplicht)

Recaptcha (verplicht)

Ik ben geen robot & Ik ben op de hoogte van en ga akkoord met de leveringsvoorwaarden en het privacy beleid.

Eventuele opmerkingen

Upload hier optioneel drie afbeeldingen van uw huidige situatie

U bent nog stappen verwijderd van een nieuwe schutting

01. Soort schutting
02. Motief en kleur
03. Detail en afwerking
04. Afmetingen
05. Poort
06. Persoonlijke gegevens
I.v.m. schaarsheid op de houtmarkt stijgen de prijzen. Hierdoor zijn de offertes maar maximaal 4 weken geldig!
Let op: alle prijzen zijn onder voorbehoud ivm stijgende houtprijzen
Privacy is voor ons erg belangrijk, we zullen uw gegevens nooit met derden delen!
Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiëNederland & België
NIEUW in het assortiment: Nobifix
Een revolutionaire houten schutting van ongekende duurzaamheid, met een luxe hardhout uitstraling en scherpe prijs.
Meer informatie