Zakelijk

Kuiper Schuttingen heeft veel ervaring in het plaatsen van tuinafscheidingen en tuinschuttingen bij particulieren, maar wij doen méér dan dat. Ook bedrijven en aannemers heten we van harte welkom. Zo kunt u als aannemer een partnerschap aangaan met Kuiper Schuttingen, zodat we meerdere (nieuwbouw) projecten kunnen voorzien van kwalitatieve tuinafscheiding. Heeft u ook interesse in een dergelijke samenwerking? Schroom niet en neem contact met ons op.

B2B samenwerking

Wanneer u regelmatig met projecten bezig bent waarbij de nodige schuttingen geplaatst dienen te worden, dan is het mogelijk om een vast partnerschap aan te gaan. Dit partnerschap houdt in dat we u zéér aantrekkelijke prijzen kunnen bieden en dat we daarnaast altijd klaar staan om voor u een schutting te plaatsen. Wij worden inmiddels tot de vaste partner gerekend van een aantal aannemers en bedrijven op het gebied van het plaatsen van schuttingen.

Schuttingen in nieuwbouw

Kuiper Schuttingen is beschikbaar voor grotere projecten zoals nieuwbouwprojecten. Zodoende kunnen gemeenten en aannemers ons inhuren om een hele (nieuwbouw) wijk van tuinafscheiding te voorzien. U kunt vertrouwen op kwaliteit en service: door onze jarenlange ervaring én het gebruik van zeer kwalitatieve onderdelen, leveren wij een optimaal eindresultaat op.

Heeft u interesse in een zakelijke samenwerking zoals hierboven beschreven, of heeft u wellicht andere ideeën? Wij horen deze graag. Neem contact met ons op via het contactformulier of telefoon. Wellicht kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Ons werk

Al meer dan 20 jaar zorgt Kuiper Schuttingen voor de mooiste schuttingen in talloze tuinen in Nederland en België. Door authentiek vakmanschap te combineren met scherpe prijzen, bieden we een optimale schutting / tuinafscheiding, geheel aangepast aan de persoonlijke wensen van klanten. Dit hebben we dan ook al voor honderden klanten reeds verzorgd.
 
Uiteraard vinden wij het fijn dat we al zo veel tevreden klanten hebben, en dit delen we dan ook graag met u. Zodoende kunt u hier terecht voor een overzicht van ons reeds gedane werk, zodat u een beeld krijgt van schuttingen die we geplaatst hebben door heel Nederland. Tevens leveren we bewijs door middel van een groot aantal reviews. Zodoende ziet u meteen dat u met een betrouwbare en kundige schuttingbouwer te maken heeft.
Wilt u wat vragen?

Prijsaanvragen voor schuttingen gesteld via ons normale contactformulier worden niet in behandeling genomen. Hiervoor dient u deze pagina te gebruiken.

Topkwaliteit schuttingenTopkwaliteit schuttingen
BetaalbaarBetaalbaar
Tevredenheidsgarantie100% Service & Tevredenheidsgarantie
Nederland en BelgiƫNederland & Belgiƫ